Mototaş Blog

  • Aralık 06, 2019 Arai Kask

    Michio Arai, Saitama Bölgesi, Japonya'da bulunan, motosiklet kullanıcıları için güvenlikli kask üreticisi Arai'nin başkanı ve temsilcisi olarak, Nicolas Rodil del Valle Altın Madalyası aldı ve Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM; Uluslararası Motosiklet Federasyonu) tarafından ödül teslim edildi. Omiya Şehri, Saitama Bölgesi, Japonya.

    Arai
  • Haziran 24, 2019 Dainese

    Dainese MotoGP™ teknolojisi şimdi herkes için! Tüm kıyafetler ve bedenlerle uyumlu bir motosiklet airbag sistemi: The Smart Jacket

    the smart jacket, smart jacket, airbag jacket, akıllı ceket, airbag ceket, dainese
  • Mayıs 21, 2019 Arai Kask

    Benzersiz, agresif ve canlı tasarımıyla Arai ailesine katılan Profile-V serisi, sürücülere lüks konfor rahatlığını sunması için üretilmiştir.

    Arai Profile-V, Arai, Profile-V
  • Mart 25, 2019 Dainese

    6. sezonda da Dainese ve Agv, Sky Racing Team VR46’nın resmi güvenlik partnerleri olmaya devam ediyor. 10 Mart’ta Katar’da gerçekleşecek olan 2019 MotoGP Şampiyonası’nda profesyonel yarışçılar Luca Marini, Bulega, Dennis Foggia ve Celestino Vietti Ramus aynı takım renklerinde göreceğiz. 

    Dainese, MotoGP, Sky Racing Team, VR46, MotoGP 2019
  • Ocak 11, 2019 Arai Kask

    Kaskların görevi sadece kazadan korumak değildir. Kasklar aynı zamanda konforlu bir sürüş yapmamızı sağlayan ekipmanlardır. Motosiklet sürerken en çok göğsümüzden yukarısı rüzgardan ve havadan etkilenir. Bu etkilerin sürüş konforumuza yansımaması için kask seçimi oldukça önemlidir. Kask seçimimizi yaparken motosikletimizin türüne, kullanım alışkanlığımıza göre seçmeliyiz ve en önemlisi uzman tavsiyesi ile satın almalıyız.

    Arai Kask, Arai, Motosiklet Kaskı, Arai Özellikleri
  • Ekim 30, 2018 AGV Kask

    Yeni AGV K1 Kapalı Kask serisi ile bambaşka bir sürüş tecrübesi edinmeye hazır olun!

    K-1 Serisi AGV markasının en güncel ve başlangıç modeli olarak 2018 yılında piyasaya çıktı. Pista GP R modelinde esinlenerek tasarlanan AGV K1 Kapalı Kask, tüm gün şehir içi kullanıcıları için ideal bir kasktır.

    agv, agv kask, agv k1, motosiklet kaskı, motorcu kaskı,
  • Haziran 29, 2018

    Her kişinin kendine has tarzı bulunur. Kimisi sade veya renkli kaskları severken kimisi de kapalı veya açık kaskları sever. Hepsi birbirinden şık ve koruyucudur.

    Motor Kask Çeşitleri Fiyatları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR