Mototaş Blog

  • Haziran 29, 2018

    Riskli aletleri kullanırken can güvenliği için bazı önlemler alınır. Bunlar darbe görme ihtimali yüksek olan vücut uzuvlarını korumak için geliştirilmiştir. 

    Kask Modelleri Ve Fiyatları
  • Haziran 29, 2018

    Motosiklet kullanımın yaygın olduğu bu devirde sağlığınız için geniş önlemler alınması şarttır. Kullanımı arttıktan sonra motosiklet kazaları da büyük oranda artmaktadır. 

    En Uygun Kask Fiyatları
  • Haziran 29, 2018

    Motor kullanırken başı koruması için tasarlanmış koruyuculara kask denir. Günümüzde aşırı hızdan ve trafikten dolayı sürekli motosiklet kazaları meydana gelir. 

    Kaliteli Motor Kaskları
  • Haziran 29, 2018

    Motosiklet kaskların güvenilir olmasında markaların önemi de büyüktür. İnsanlar genellikle tanınmış olan markaları tercih ederler. Bunun sebebi herkes tarafından kullanılıp kalitesi test edilmiş olmasıdır.

    Motosiklet Kask Markaları
  • Haziran 28, 2018

    Motosiklet kaskların motosiklet kullanırken önemi büyüktür. Her türlü dış etmenlere ve kazalara karşı korur. Piyasadan daha uyguna kask modelleri ve çeşitleri sitemizde bulunmaktadır.  

    En İyi Kask Markaları
  • Mayıs 28, 2018

     

    Motovlog kültürü gitgide gelişiyor.Mototaş olarak biz de bu kültürü desteklemek adına çektiğiniz içeriklere en sağlıklı şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu videoda youtube kanalı Motobaba olan Suzuki,Arai,Dainese kullanıcısı olan Motobaba'nın sorularını Ataşehir Mağaza Müdürümüz Cem Ali Tekiner cevaplıyor. Keyifli seyirler.

    Motovlog, Neden Arai, Motobaba
  • Mayıs 28, 2018

    Arai Chaser-X, bu modele özgü seçkin bir havalandırma sistemine sahiptir. Kaskın ön kısmındaki büyük emme ve egzoz kanalı tarafından anında tanınabilir. Büyük giriş, büyük tekli arka kanaldaki iki girişin yardım ettiği, kaskı girmek için cömert miktarda serin ve temiz hava sağlar. Büyük ön kanalın egzoz fonksiyonu, emme kapatıldığında çalışmaya devam eder. Kaskın arkasındaki iki küçük egzoz deliği, sıcak ve sıcak havanın kaskların içerisinden hızlıca atılmasına yardımcı olur.

     

    Özel Fiber Laminat Kuvvetli, yapısal bütünlük ve esneklik sayesinde kabuğun ana işi olan mümkün olan en geniş alana çarpma enerjisi dağıtmak için, özel lif katmanlarını kullanarak, kabuk yüzeylerine sağ elyaf ile dolup taşan ve Arai tarafından formüle edilen özel reçinelerle birleştirilen sıkı kalite kontrollü yapı. etki esnekliği.

    Sıcak hava egzozunu arttırırken rüzgar sesini ve türbülansı azaltan hava akımını kaskın altına yerleştirir.

     

    Yeni çene soyleri ile, rüzgar gürültüsünü en aza indirmeye yardımcı olur ve ayrıca yüz bölgesinden sıcak havanın çıkarılmasıyla yardımcı olur. YOladki yabancı maddelerin, boyundan uzak durmasına yardımcı olur. Modeline bağlı olarak Chin Spoiler geri çekilebilir

     

    VAS MAX Vision shield, her mevsimde ve her türlü sürüşte daha iyi görünürlük sağlamak için standarttır. Gerektiğinde takılmak üzere Netlik Sisi karşıtı Pinlock ek parçası ile standart olarak gelir.

     

    Arai, Chaser, X, Yeni, Kask
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR