Arai Chaser-X Gene Fluor Yellow Kapalı Kask (ARK-127.0154)

Marka : Arai
İndirim Oranı : %30 İndirim
Fiyat : 22.919 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 16.043 TL(KDV Dahil)

Yeni Havalandırma Sistemi

Chaser-X, bu Modele özgü seçkin bir havalandırma Sistemine sahiptir. Kaskın ön kısmındaki büyük emiş ve egzoz kanalları tarafından anında tanınabilir. Büyük giriş, büyük tekli arka kanaldaki iki girişin yardımcı olduğu, kaskı girmek için cömert miktarda serin ve temiz hava sağlar. Büyük ön kanalın egzoz fonksiyonu, emiş kapatıldığında çalışmaya devam eder. Kaskın arkasındaki iki küçük egzoz deliği, sıcak ve sıcak havanın kaskların içerisinden hızlıca atılmasına yardımcı olur.

Genel

-Dış kabuk SFL

-Variable Axis System (VAS)

Havalandırma

-FFS (Serbest Hava Dolaşım Sistemi)

Ön Havalandırma

-Ön Tepe Havalandırma

-Standart Kaş Havalandırması**

-Ayarlanabilir 3 pozisyonlu ağız havalandırma

Arka Havalandırma

-Tek arka hava çıkışı

-Yan hava çıkışları

-Boyun hava çıkışı

Aerodinami

-Çene rüzgarlığı

 

Vizör

-VAS Max Vision buğu önleyici opsiyonu ile

-Pinlock lens dahil

İç

-Antimikrobik iç astar

-Değiştirilebilir yanak pedleri

-Değiştirilebilir iç pedler

-Ped içi kulaklık yeri

-FCS (Face Contour System)

-Ayarlanabilir 5mm “Peel Away” yanak pedleri

-Daha geniş ağız bölümü

Onay

-ECE 22-05

**Bir Arai Teknolojisidir.

Özel Fiber Laminat

Kabuğun ana işi olan mukavemet, yapısal bütünlük ve etki ile darbe enerjisini mümkün olan en geniş alana yaymak için özel fiber katmanları, kabuk yüzeylerinin hemen sağında fiberlerle dolu ve Arai tarafından formüle edilen özel reçinelerle sıkı kalite kontrollü yapı , esneklik ve yüksek güvenlik sağlıyor.

Hoparlör cepleri

İletişim Sistemlerinin popüler olmasına rağmen, sorun çoğu zaman, bir hoparlörün cebi kısıtlı veya mevcut olmaması, hoş olmayan basınç noktalarına neden oluyor. Hoparlör cepleri, hoparlörleri monte etmek için konfordan ödün vermiyor. (Konuşmacı dahil değildir).

Değişken Eksen Sistemi (VAS)

VAS ile, vizör montaj konumu düşürülür ve böylece enerji sönümleme yeteneğini arttıran ideal pürüzsüz şekli peşinde her iki

alanında ortalama 24 mm ekstra verim elde edilir. Sonuç olarak, kabuğun daha fazla olması Snell standardının test çizgisinde ve üstünde daha pürüzsüz hale getirildi.

Antimikrobiyal Astar Malzeme

Tamamıyla çıkarılabilir iç astar Sistemi, insan derisine ve antibakteriyel tüketime yakın nötr asitlik seviyelerinin korunmasına yardımcı olan yeni Anti-mikrobik Liner malzemeyle geliştirilmiştir. Daha yumuşak, daha derin ve daha konforlu bir amaçla, daha yumuşak bir astar çerçeve malzemesi geliştirdik. Yeni astarın ayrıca ayarlanabilir bir ped dolgusu vardır ve bu da özelleştirilmiş bir uyum sağlar.

Yüz Çerçevesi Sistemi (FCS)

Yüz Çerçevesi Sistemi (FCS), alt çene için daha iyi uyum sağlamak ve rahatlığı artırmak için yanak pedinde sıkıştırıp ve geri döndüren aşırı basınç olmadan gerekli desteği sağlayan bir köpük yay desteği ile çalışır.

Página compuesta con el editor de HTML en línea gratuito. Suscríbase para obtener una licencia para eliminar estos mensajes de los documentos editados.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR