Puig 3826H Racing Ön Cam Füme (PUIG-3826H)

Marka : Puig

Puig'in yarış ekranı ile motosikletinize her zaman aradığınız spor karakterini sağlayın.

Z-RACING serisi, sürücü için konfor ve işlevselliği korurken, motosikletinize uygun agresif bir duruşu dengelemeye dayanır.

Z-Racing ekranları, stok ekranlarından aerodinamik açıdan daha verimli olacak şekilde tasarlanmıştır, aerodinamik katsayısındaki (Cx) iyileştirmeleri ve sürücüye aerodinamik korumayı garanti etmek için sanal rüzgar tünelinde tamamen test edilirler. İki kat yüksekliği sayesinde, normalde kaska ve gövdenin üst bölgesine çarpacak rüzgarı saptırırlar. Bu arada, yan kanallar hava akışını alır ve sürücünün omuzlarından gelen hava basıncını azaltmak amacıyla yanlara doğru gönderir. 

Aerodinamik koruma iyileştirmesi, orijinal modele göre %12,7 (ortalama olarak vücudun üst kısmı yukarıdayken) ve “yarış” konumunda %61'dir.

Barselona'da en ileri teknolojilerle, 3 mm'lik yüksek etkili akrilikle tasarlanmış ve üretilmiştir. Çok güçlü, hafif, dayanıklı ve 2 mm yuvarlak kenarlı (Alman TÜV'den güvenlik kontrolünü gerçekleştiren) bir parça bulduk. Kalite kontrol sürecinde kullanılan yapay görme sistemi, ekranların müşteriye kusursuz bir şekilde ulaşmasını garanti eder.

Uyumlu Modeller

YAMAHA YZF-R1 2020 - 2023

YAMAHA YZF-R1M 2020 - 2023

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR