Puig 3630H Honda CBR1000RR SP/SP2 Füme Racing Cam (PUIG-3630H)

Marka : Puig

Ölçüler: 34.5 x 24.5 cm

Kalınlık: 3 mm

Şampiyonların kullandığı rüzgar siperlik.

R-Racer rüzgar siperlik serisi, Puig’in spor motosikletiniz için en iyi rüzgar siperlikleri geliştirmek üzere MotoGP: Repsol Honda Team ve ayrıca WorldSBK: Kawasaki Racing Team'in en iyi takımlarıyla çalışarak uzun rekabet deneyiminin bir ürünüdür.

R-Racer rüzgar siperlikleri, mükemmel bir görüşe sahip olmanız ve stok ekranlardan daha aerodinamik açıdan daha verimli olmanız için tasarlanmıştır, aerodinamik katsayısını (Cx) iyileştirmek için sanal bir rüzgar tünelinde test edilir ve daha uzun boyları sayesinde Aksi takdirde sürücünün kaskına ve omuzlarına çarpacak olan rüzgarı yönlendirir.

Barselona'da en gelişmiş teknolojilerle, 3 mm'lik yüksek etkili akrilik ile tasarlanan ve üretilen, çok güçlü, hafif, dayanıklı ve 2 mm'lik yuvarlak kenarlı (Alman TÜV'den güvenlik kontrolünü gerçekleştiren) bir parça bulduk. Kalite kontrol sürecinde kullanılan yapay görme sistemi, rüzgar siperliklerin müşteriye mükemmel bir şekilde ulaşmasını garanti eder.

Rüzgar siperliğin kurulumu, döşeme gibi ek parçalar gerektirmez ve her siperlik, performansın iyileştirilmesinin yanı sıra sürücünün korunmasını gösteren derinlemesine bir aerodinamik çalışma ile birlikte gelir.

Parça, ABE 38182 homologasyon sertifikasını içerir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR