Puig 3177H Füme Racing Cam (PUIG-3177H)

Marka : Puig
Fiyat : 3.553 TL(KDV Dahil)

Ölçüler: 35 x 35 cm

Kalınlık: 3 mm

Puig'in yarış camları ile motosikletinize her zaman aradığınız spor karakteri sağlayın.

Z-RACING serisi, sürücü için konforu ve işlevselliği korurken, agresif bir duruşu motosikletinize göre dengelemeye dayanmaktadır.

Z-Racing camları, stoklarından daha aerodinamik açıdan verimli olacak şekilde tasarlandı, aerodinamik katsayısında (Cx) ve sürücüye aerodinamik korumada iyileştirmeler sağlamak için sanal rüzgar tünelinde tamamen test edildi. Çift kişilik yüksekliği sayesinde, aksi takdirde kaska ve gövdenin üst bölgesine çarpacak olan rüzgarı saptırırlar. Bu arada, yan kanallar, sürücünün omuzlarından gelen hava basıncını düşürmek amacıyla hava akışını alıp yanlara gönderir.

Aerodinamik koruma iyileştirmesi, orijinal modele göre% 12,7 (ortalama olarak üst gövde yukarıda) ve "yarış" konumunda% 61'dir.

Barselona'da en ileri teknolojilerle, 3 mm'lik yüksek etkili akrilik ile tasarlanmış ve üretilmiştir. Çok güçlü, hafif, dayanıklı ve 2 mm'lik yuvarlak kenarlı (Alman TÜV'den güvenlik kontrolünü gerçekleştiren) bir parça bulduk. Kalite kontrol sürecinde kullanılan yapay görme sistemi, camların müşteriye mükemmel bir şekilde ulaşmasını garanti eder.

Z-Racing camları, motosikletinizi zevkinize göre kişiselleştirmek için çok çeşitli renklerde mevcuttur.

Camın montajı, döşeme gibi ek parçalar gerektirmez ve her cam, performansın iyileşmesini ve sürücünün korunmasını gösteren derinlemesine bir aerodinamik çalışma ile birlikte gelir.

Parça, ABE 38182 homologasyon sertifikasını içerir.

 

Uyumlu Modeller

KAWASAKI ZX-10R 2008 -2010

KAWASAKI ZX-6R 2009 - 2023

KAWASAKI ZX-6R 636 2013 - 2021

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR