Puig 3636R Aerodinamik Spoyler (PUIG-3636R)

Marka : Puig
Fiyat : 6.659 TL(KDV Dahil)

 

Puig'in yeni Downforce spoilerleriyle motosikletinizin sportif karakterini artırın.

Agresif bir estetik sağlamanın yanı sıra agresif bir estetik sağlamanın yanı sıra beğeninize göre özelleştirmenin yanı sıra, sokak sporları motosikletinize en iyi yenilikleri ve üstün rekabetin performansını sağlamak için aerodinamik alanındaki en son MotoGP gelişmelerini takiben Barselona'da tasarlandı ve üretildi. geniş renk yelpazesi mevcuttur.

 

 

 

 

 

 

 

Downforce Puig spoiler, World Superbikes Kawasaki Racing Team tarafından çeşitli devrelerde test edildi ve Downforce spoiler'in, genellikle meydana gelen titreşimleri (anti-shimmie etkisi) önlerken motosikletin yüksek hızlarda dengesini geliştirdiğini gösteriyor. Ön tekerleğe frenleme sırasında duruş sağlarlar, içerdikleri yan kanatçıklar sayesinde yön değişikliklerinde daha fazla stabilite sağlarlar. Ayrıca, tüm bu efektleri üreten baskılar üreten spoillerin kalibre edilmiş tasarımı tarafından üretilen Downforce sayesinde güçlü ivmelenmelerde bir “antiwheelie” etkisi yaratırlar.

Yuvarlak kenarları ve yarıçapı> 2 mm olan güvenlik düzenlemeleri göz önünde bulundurularak üretilmiştir ve motosikletinizin görünümüne mükemmel uyum sağlamak için çok çeşitli renklerde mevcuttur. Kurulum çok basittir ve kaplamada delik veya modifikasyona ihtiyaç duymaz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uyumlu Modeller

BMW S1000RR 2019 - 2023

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR