Puig 3641H Smoke R-Racer Racing Ön Cam (PUIG-3641H)

Marka : Puig
Fiyat : 3.929 TL(KDV Dahil)

Şampiyonların kullandığı ekran,

Ekran serisi R-RACER, Puig’in uzun yıllara dayanan rekabet deneyiminin ürünü olup, MotoGP: Repsol Honda Team ve ayrıca Superbikes: Kawasaki Racing Team'in spor motosikletiniz için en iyi ekranları geliştirmek için çalışıyor.

R-RACER ekranlar, stok ekranlardan mükemmel bir vizyona sahip olmanız ve aerodinamik olarak daha verimli olmanız için tasarlanmıştır, aerodinamik katsayıyı (Cx) geliştirmek için sanal bir rüzgar tünelinde test edilir ve daha uzun boyları sayesinde, aksi takdirde binicinin kaskını ve omuzlarını vuracak rüzgarı saptırır.

Barselona'da tasarlanan ve üretilen, en gelişmiş teknolojilerle, 3 mm yüksek etkili akrilik ile, hafif, dayanıklı ve 2 mm'lik yuvarlak kenarlı (Alman TÜV'den güvenlik kontrolünü gerçekleştiren) çok güçlü bir parça ile karşımıza çıkıyor. Kalite kontrol sürecinde kullanılan yapay görme sistemi, ekranların müşteriye mükemmel bir şekilde ulaşmasını garanti eder.

Ekranın yerleştirilmesi, trimler gibi ek parçalar gerektirmez ve her ekran, performanstaki iyileşmeyi ve sürücüye karşı korumayı gösteren derinlemesine aerodinamik bir çalışma ile birlikte gelir.

Parça bir ABO 38182 onay belgesi içerir.

 

 

Uyumlu Modeller

BMW M1000RR 2020 - 2023

BMW S1000RR 2019 - 2023

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR