Puig 3658V Yeşil Spoiler (PUIG-3658V)

Marka : Puig
Fiyat : 6.783 TL(KDV Dahil)

Artık motosikletinizde yarış aerodinamik teknolojisinden yararlanabilirsiniz. Puig Downforce Sport spoilerları, Kawasaki Racing ekibinin WorldSBK şampiyona pistlerinde gerçekleştirdiği deneyim ve testler sayesinde geliştirilmiştir. Bu Sport spoiler ile en iyi yarış dokunuşunu elde edin ve motosikletinizin viraj dönüşünü iyileştirin.

Bu spoiler takılması, yüksek hızlarda dengeyi artırır ve ön tekerlekte çekiş kaybedildiğinde ortaya çıkan ve tamamen kontrol kaybına neden olabilen şimmi etkisi riskini azaltır. Ayrıca yan kanatçıklar, havayı parça içerisinden yönlendirerek yüksek hızlarda yön değiştirmeye yardımcı olur. Ön aksta 6 kilograma kadar aşağıya doğru bastırma kuvveti oluşturarak güçlü hızlanmalarda antiwheelie etkisi vaat eden bir bastırma kuvveti. Her model için sanal rüzgar tüneli testinin kesin sonuçlarına bakılabilir.

Puig Downforce Sport spoiler, aerodinamik alanındaki MotoGP ve WorldSBK'daki en son gelişmeleri takip ederek Barselona'da tasarlandı ve üretildi. Firmanın ilerlemeleri ve avangart teknolojileri sayesinde, sokak motosikletinizi yüksek rekabetin en iyi yenilikleri ve özellikleriyle donatabilecek, agresif bir estetik sağlamanın yanı sıra geniş yapısı sayesinde motosikletinizi zevkinize göre kişiselleştirebileceksiniz. mevcut renk aralığı.

Güvenlik kuralları dikkate alınarak yuvarlatılmış kenarlı ve> 2 mm yarıçaplı olarak üretilmiştir. Montajı basittir, kaplamanın delinmesini gerektirmez ve kağıt üzerinde verilen ayrıntılı talimatlar izlenerek hızlı bir şekilde monte edilir.

 

Uyumlu Modeller

KAWASAKI NINJA H2 SX 2018

KAWASAKI NINJA H2 SX 2019

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR