Agv K1 S Blipper Grey Red Kapalı Kask (AGV-18394001.030)

Marka : Agv
Fiyat : 9.890 TL(KDV Dahil)
 
 

AGV'nin MotoGP™ deneyimine dayanan, günlük yaşamın zorluklarıyla yüzleşecek stil ve konfor .

 

DAHA GÜVENLİ

AGV Extreme Safety yapı protokolü, K1 S'nin en yeni uluslararası standartların gerekliliklerini aştığı anlamına gelir. Aslında K1 S, ECE 2206 homologasyonu için gerekli testleri çok iyi bir şekilde geçerek onu daha da güvenli hale getiriyor.

 

TÜM BOYUTLARDA KORUMA

Kabuk yüksek dirençli termoplastik malzemeden yapılmıştır. Her türlü darbeye karşı maksimum koruma sağlamak için çok yoğunluklu EPS'den yapılmış 2 boyutlu dış kabuk ve 4 boyutlu iç kabuk.

 

YARIŞ DÜNYASINDAN DETAYLAR

Kaskın profili, köprücük kemiği ile darbe olasılığını sınırlayacak şekilde tasarlanmıştır ve çift D kapatma, yüksek kaliteli ve çok güvenli tutma sistemi, pistte kullanılanla aynı tipte sabitlemedir. AGV tarafından K1 S için de getirilen yarış standartları.

 

PANORAMİK VİZYON

Çizilmeye dayanıklı Ultravision vizör, 190° yatay görüş alanını garanti eder, böylece engelleri daha erken ve daha iyi görebilirsiniz. En yağışlı ve en soğuk günlerde bile maksimum görünürlük sağlamak için Pinlock Max Vision 70'i kurmak da mümkündür. 5 konuma ayarlanabilen vizör, kask içindeki hava akışını ihtiyaçlarınıza göre ayarlamanıza olanak tanırken, Ekstra Hızlı Çıkarma Sistemi, vizörün değiştirilmesinin kolay ve pratik olduğu anlamına gelir.

 

TÜM ROTALARDA MÜKEMMEL HAVALANDIRMA

Termoregülasyon sistemi dışarıdan gelen hava ile içerideki havanın değişimi sayesinde maksimum verimde çalışır. Rüzgarlık, hava devridaimini ve dolayısıyla kask içindeki termal konforu iyileştirmek ve artırmak için yeni tasarım ve çift arka aspiratörle rüzgar tünelinde tasarlandı.

 

HER GÜN İÇİN KONFOR

Tamamen çıkarılabilir ve yıkanabilir iç kısım. K1 S'in giyilip çıkarılmasını kolaylaştıran serin ve yumuşak iç malzeme. DrySpeed ​​malzemesinden yapılmış iç astar, teri rekor sürede emerek yüzün her zaman kuru kalmasını sağlar. Mümkün olan en iyi uyum için burun koruması ve rüzgar koruması dahildir.

  

Günlük zorlukların üstesinden gelmek için yarışan ruh. K1 S, AGV'nin MotoGP™ deneyiminden doğan ve her rotada çeşitli kullanımlara uygun yol kaskıdır. Yüksek dirençli termoplastik malzemeden yapılmış kabuğunun aerodinamik şekli , yarış deneyimiyle geliştirilen ön hava menfezleri ve rüzgar tünelinde tasarlanan yeni Aero Spoyler, spor sürüşlerde performansı en üst düzeye çıkarır ve yüksek hızlarda bile denge sağlar . Ultravision çizilmeye dayanıklı panoramik vizör , çevredeki ortamın tam kontrolü için daha geniş bir yanal ve dikey görüş sunar. Yumuşak, çıkarılabilir ve yıkanabilir Dry-Comfort iç yüzey sayesinde tavizsiz konfor. AGV Extreme Safety inşaat protokolü, K1 S'nin katı ECE22.06 standardının ve ardından bazılarının gereksinimlerini karşıladığı anlamına gelir . AGV K1 S haberleşme sistemlerinin kurulumu için hazırlanmıştır.

AERODİNAMİK

Entegre spoyler

İÇ MEKANLAR

Kuru-Comfort kumaş

Gözlük takmaya izin verecek şekilde özel olarak tasarlanmıştır

Jenerik iletişim sistemi için hazır

Çıkarılabilir ve yıkanabilir iç kısımlar

Çıkarılabilir burun koruması

Çıkarılabilir rüzgar koruyucu

SAKLAMA SİSTEMİ

Çift D

KABUK

2 kabuk boyutu

4 boyutta geliştirilen 4-yoğunluklu EPS

Köprücük kemiği güvenli profili

Yüksek Dirençli Termoplastik

HAVALANDIRMA

2 arka aspiratör

5 ön havalandırma

Ayarlanabilir havalandırma delikleri

VİZÖR

190° yatay görüş alanı

çizilmez

Max Pinlock hazır

Mikro açma sistemi

Çok adımlı vizör mekanizması

Patentli Ekstra Hızlı Çıkarma Sistemi

AĞIRLIK

1.500 g ilk kabuk boyutunda

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR