Agv K3 Mono Seta White Kapalı Kask (AGV-18381001.014)

Marka : Agv
Fiyat : 9.790 TL(KDV Dahil)
 
 

İkonik AGV tam kapalı yol kaskı.

 

DAHA GÜVENLİ

AGV Extreme Safety yapı protokolü, K3 S'nin en yeni uluslararası standartların gerekliliklerini aştığı anlamına gelir. K3 aslında ECE 2206 homologasyonunun gerektirdiği testleri geniş bir farkla geçerek onu daha da güvenli hale getiriyor.

 

TÜM BOYUTLARDA KORUMA

Kabuk yüksek dirençli termoplastik malzemeden yapılmıştır. Kaskın her bölümü için maksimum koruma sağlamak üzere çok yoğunluklu EPS'den yapılmış 3 boyutlu dış kabuk ve 4 boyutlu iç kabuk.

 

YARIŞ DETAYLARI

Kaskın profili, K3 de dahil olmak üzere AGV tarafından yarış dünyasında tanıtılan bir standart olan köprücük kemiğine çarpma olasılığını sınırlandıracak şekilde tasarlanmıştır.

 

ÖDÜN VERMEDEN PRATİKLİK

Mikrometrik çelik kapatma sistemi, kask sabitlemesinin hızlı ve güvenli bir şekilde ayarlanmasına olanak tanır. Herhangi bir deformasyona uğramadan 2.000N'den fazla kuvvete dayanır.

 

MAKSİMUM GÖRÜNÜRLÜK, TAM KONTROL

Ultravision vizör 190° yatay görüş alanını garanti eder, böylece engelleri, yolu ve önünüzdeki her şeyi daha erken ve daha iyi görebilirsiniz. Pinlock Max Vision 70 buğu önleyici sistem, ortam ile kaskın içi arasındaki sıcaklık farkının vizörün tehlikeli bir şekilde buğulanmasına neden olabileceği en yağışlı ve en soğuk günlerde bile maksimum görünürlüğü garanti eder.

 

ÇOK YÖNLÜ SÜRÜŞ POZİSYONU

Her türlü sürüş pozisyonunda en iyi performansı gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Tasarım ve aerodinamik profil, tüm sürüş tarzlarını optimize etmek için CFD (Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği) kullanılarak incelenmiştir: işe gidip gelme, tur ve spor.

 

DİNAMİK OLARAK DAHA HAFİF

K3, dengeli olacak ve 130 km/saat seyir hızında sıfır dinamik ağırlığa sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, sürüş sırasında maksimum konsantrasyon için boyun kaslarında daha az ağırlık ve daha az yorgunluk anlamına gelir.

 

ÜSTÜN KONFOR

K3'ün giyilip çıkarılmasını kolaylaştıran taze ve yumuşak malzeme. Her zaman suyu dışarıda tutmak için aşınmaya dayanıklı ve su geçirmez dış kaplama. DrySpeed ​​malzemesinden yapılmış iç astar, teri rekor sürede emerek yüzün her zaman kuru kalmasını sağlar.

 

Herkes için en üst düzeyde güvenlik sunar; yüksek dirençli termoplastik malzemeden yapılmış kabuk , çok yoğunluklu EPS ve köprücük kemiği koruma profili ve koruyucu vizör gibi ayrıntılar, K3'ün katı ECE22.06 homologasyonunu elde etmesini sağlar. . AGV Extreme Safety yapım protokolü sayesinde K3, en güncel uluslararası standartların ve bazılarının gereksinimlerini karşılar. Gücü çok yönlülüğünde yatmaktadır. K3 her durumda en iyi performansını ortaya koymak üzere tasarlanmıştır. Eldivenlerle rahatça çalıştırılabilen yerleşik güneşlik , hava çok parlak olduğunda yardımcı olur ve dinlenme konumundayken ön havalandırmayı engellemez. Pinlock Max Vision buğu önleyici sistem, ortam ile kaskın içi arasındaki sıcaklık farkının vizörün tehlikeli derecede buğulanmasına neden olabileceği en yağışlı ve en soğuk günlerde bile maksimum görünürlüğü garanti eder . K3'te değil. Ultravision vizör ayrıca 190° yatay görüş alanını da garanti eder , böylece engelleri, yolu ve önünüzdeki her şeyi daha erken ve daha iyi görebilirsiniz. K3 haberleşme sistemlerinin kurulumu için hazırlanmıştır. Eyewear Ready iç tasarımı, sürüş sırasında gözlüklerinizi veya güneş gözlüklerinizi rahatça takmanıza olanak tanır. Konfor performansı artırır. K3'ün aerodinamik profili, 130 km/saatlik seyir hızında sıfır dinamik ağırlığa ulaşacak şekilde tasarlanmıştır. Sürüş sırasında maksimum konsantrasyon için daha düşük ağırlık ve boyun kaslarında daha az gerginlik anlamına gelir. Teri ve nemi hızla emen 2DRY malzemeden yapılmış iç kısımlar , uyumu tam olarak kişiselleştirmek ve rahatlık hissini en üst düzeye çıkarmak için özelleştirilebilir . Havalandırma, öndeki ve çenedeki hava delikleri sayesinde maksimum verimlilik sağlar; hassastır ve eldivenlerle kullanımı kolaydır. Pratik mikrometrik çelik kapatma sistemi, kask sabitlemesinin hızlı ve güvenli bir şekilde ayarlanmasına olanak tanır.

DAHİL OLAN AKSESUARLAR

Kilitli mercek

Rüzgar koruyucusu

AERODİNAMİK

Tüm sürüş pozisyonları için optimize edilmiştir

Aerodinamik performansı en üst düzeye çıkarmak ve 130 km/saat (80 mil/saat) hızda 0 dinamik ağırlığa sahip olmak için tasarlanmış kabuk şekli

İÇ MEKANLAR

Yanak pedleri tüm boyutlar arasında değiştirilebilir

DrySpeed: anında ter emilimi

Boyun yuvarlama profilini kucaklayan

Özellikle gözlük takılmasına izin verecek şekilde tasarlanmış uyum

Taze ve pürüzsüz, nefes alabilen kumaş

Hassas bölgelerde dikiş yok

Genel iletişim sistemine hazır

Çıkarılabilir ve yıkanabilir iç kısımlar

TUTMA SİSTEMİ

Çelik mikrometrik

KABUK

3 kabuk boyutu

Köprücük kemiği güvenli profili

Yüksek Dirençli Termoplastik

4 boyutta geliştirilmiş çok yoğunluklu EPS

HAVALANDIRMA

1 arka çıkarıcı

4 ön havalandırma

Ayarlanabilir hava delikleri

VİZÖR

%100 Max Vision Pinlock dahildir

190° yatay görüş alanı

Çizilmez

Entegre çizilmez güneşlik, alet kullanmadan çıkarılabilir

Mikro açma sistemi

Çok adımlı vizör mekanizması

Patentli Ekstra Hızlı Çıkarma Sistemi

UV koruyucu

Şehir konumu için vizör basamağı

AĞIRLIK

İlk kabuk boyutunda 1.500 g

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR