Agv K6 S Joan Black Blue Yellow Kapalı Kask (AGV-18395001.006)

Marka : Agv
Fiyat : 22.890 TL(KDV Dahil)
 
 

MotoGP™ için geliştirilen teknolojilerden yapılmış, her türlü kullanım için en iyi kask.

Son olarak, dünya şampiyonlarının en zorlu koşullarda maksimuma ulaşmalarına yardımcı olmak için kullanılan aynı gelişmiş malzemeler ve yenilikçi teknoloji sayesinde her türlü kullanım, her motosiklet ve her sürücü için konforlu, çok yönlü ve güvenli bir yol kaskı.

İhtiyacınız olan her şey artık istediğiniz her şeyle birleştirildi.

 

HER BEKLENTİYİ AŞAN KORUMA

K6 S, dünya şampiyonası seviyesinde sürücü güvenliği için idealdir. Karbon-aramid fiber kabuk ve beş farklı EPS yoğunluğu, MotoGP™ sürücülerinin güvendiği korumayı sunar. AGV Extreme Safety tasarım protokolü sayesinde K6 S, ECE22.06 standardının ötesindeki testleri geçererek en son yol homologasyonlarına uygun güvenlik seviyelerini sağlar. Ayrıca eşsiz hafifliği ile öne çıkar.

 

HER DETAY KORUMAK İÇİN TASARLANDI

K6 S, kullanıcının güvenliğini en üst düzeye çıkarmak için özenle tasarlanmıştır. Kompakt vizör mekanizmaları ve düşük profilli tasarımı, maksimum koruma sağlar. Köprücük kemiğine çarpma riskini en aza indiren bu AGV buluşu, yarışlarda standart haline gelmiştir.

 

ULTRAVISION: HER KOŞULDA DAHA FAZLASI

Özel AGV Ultravision, 190° yatay görüş alanı, Optik Sınıf 1 vizör, %100 Max Vision Pinlock 120 buğu önleyici sistemi ve Micro-Lock sistemi ile yüksek özelliklere sahip bir kasktır. Dünya şampiyonluğu seviyesinde güveni sağlamak üzere tasarlanmıştır ve her türlü kullanım için idealdir.

 

KENDİ KATEGORİSİNDE EN HAFİFİ

Sadece 1255 gram ağırlığıyla, K6 S dünyanın en hafif yol kasklarından biridir. Birinci sınıf malzemeler ve yenilikçi teknoloji, kaskın ağırlığını minimuma indirir, sürüşü konforlu hale getirir ve uzun yolculuklarda bile yorgunluğu azaltır. Başınızda hissedeceğiniz tek şey tam bir rahatlıktır.

 

HİSSEDEBİLECEĞİNİZ AERODİNAMİK

K6 S, tur sürelerine katkıda bulunmanın ötesinde, yüksek hızlarda bile istikrarını koruyan özel tasarımıyla dikkat çeker. Keskin virajlardan otoyol uzun yolculuklarına kadar performans ve konfor sağlar. Aerodinamik tasarımı, sıfır kaldırma kuvveti hedefiyle 130 km/s hızında dinamik ağırlığı minimize eder. Farkı her durumda hissedeceksiniz.

 

MAKSİMUM PERFORMANS İÇİN DOĞRU KONUM

K6 S, sürüş pozisyonu ne olursa olsun, gezi ve spor turları için konforlu veya trafik dolu şehir sokakları için yorucu olsun, her durumda optimum performans sağlamak üzere tasarlanmıştır. Alıştığınız şeyden bağımsız olarak, aerodinamik performansı olağanüstüdür.

 

İÇ MEKAN KALİTESİ

K6 S'nin iç kısmı, MotoGP™ sürücülerinin zorlu koşullarına dayanacak şekilde AGV tarafından geliştirilen seçkin malzemelerle tasarlanmıştır. Dış astar, su geçirmez ve aşınmaya dayanıklı kumaştan yapılmıştır. İç astar ise nefes alabilir özellikteki kumaşıyla teri hızla emer, yüzünüzü her zaman kuru bırakır. 

K6 S, maksimum performans için geliştirilmiş, çok yönlülüğün özüdür. Her türlü sürüşe ve tüm yol yüzeylerine uygun olan bu araç , spor ve touring dünyasının en iyi özelliklerini bünyesinde barındırır ve virajlı yollarda virajlara girmekten uzun mesafeli yolculuklara kadar iki tekerlekli her türlü zorluğun üstesinden gelmek için idealdir. günlük şehir gezileri. Karbon ve aramit elyaf kabuğu , kategorisinde en iyi koruma performansını sağlar ve onu dünyanın en hafif tam kapalı yol kaskı yapar. Sıkı AGV Extreme Safety tasarım protokolü nedeniyle K6 S, katı ECE22.06 standardının gerektirdiği tüm testleri büyük bir farkla geçerek kaskı en son yol homologasyonlarının gerektirdiği seviyelere göre %36 daha güvenli hale getiriyor. Rüzgar tünelinde geliştirilen aerodinamik şekiller, her türlü sürüş pozisyonunda ideal hava girişi sağlayacak şekilde optimize edilmiştir; bu çözüm, taviz vermeden kendi sürüş stillerini seçme özgürlüğü isteyen sürücüler için mükemmel hale gelir. Aerodinamik spoyler, havayı bölecek ve seyir hızlarında savrulmayı sınırlandıracak şekilde geliştirildi. Üstün konfor, dikkatinizi dağıtmayı ortadan kaldırır ve yolculuk boyunca yalnızca yola ve engellere odaklanmanızı sağlar. Birinci sınıf iç kısımlar su geçirmez ve havalandırmalıdır. Sürücülerin yalnızca önlerindeki yola odaklanarak sonsuz kilometreleri tam konforla kat edebilmeleri için tasarlandılar. Alındaki ve çene koruyucusundaki yenilikçi hava delikleri , eldiven takarken bile kolayca ayarlanacak şekilde tasarlanmıştır ; bu, sürücünün her zaman doğru miktarda havalandırmaya sahip olduğu anlamına gelir. Çene koruyucusunun geniş, konforlu iç kısmı, havalandırma delikleri açıkken maksimum havalandırmadan yararlanacak şekilde tasarlanmıştır.

DAHİL OLAN AKSESUARLAR

Rüzgar koruyucusu

AERODİNAMİK

Entegre spoyler

Tüm sürüş pozisyonları için optimize edilmiştir

Türbülansı azaltmak için tasarlanmış kabuk şekli

İÇ KISIM

Yanak pedleri güvenlik serbest bırakma sistemi

Yanak yastıkları: Kaskın takılmasını/çıkarılmasını kolaylaştırmak için Ritmo kumaş, yüksek hızda stabilite sağlamak için Shalimar kumaştan elmacık kemiği alanı

Taç yastığı: Yumuşak ve nazik bir dokunuş için Shalimar kumaş

DrySpeed: anında ter emilimi

Boyun yuvarlama profilini kucaklayan

Özellikle gözlük takılmasına izin verecek şekilde tasarlanmış uyum

Microsense: üstün cilt konforu

Boyun kıvrımı: Aşınmaya karşı yüksek dayanıklılık ve suya dayanıklılık özelliklerine sahip Ritmo kumaş ve sentetik deri

AGV ARK iletişim sistemine hazır

Yansıtıcı ekler

Çıkarılabilir ve yıkanabilir iç kısımlar

Çıkarılabilir burun koruması

TUTMA SİSTEMİ

Çift D

KABUK

4 kabuk boyutu

4 boyutta geliştirilen 5 yoğunluklu EPS

Karbon-Aramid elyaf

Köprücük kemiği güvenli profili

HAVALANDIRMA

1 geniş arka çıkarıcı

5 ön havalandırma

Ayarlanabilir hava delikleri

VİZÖR

%100 Max Vision Pinlock (120) dahil

190° yatay görüş alanı

85° dikey görüş alanı

Çizilmez

Metal vizör mekanizması

Mikro açma sistemi

Çok adımlı vizör mekanizması

Optik sınıf 1

Patentli Ekstra Hızlı Çıkarma Sistemi

Patentli vizör kilit sistemi

AĞIRLIK

İlk kabuk boyutunda 1.255 g

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR