Arai RX-7 V Evo Misano Kapalı Kask (ARK-137.0292)

Marka : Arai
Fiyat : 43.290 TL(KDV Dahil)

Arai RX-7V Evo MVK Yıldız Kask

En iyi kask için yılların deneyimi! RX-7V, Arai'nin kask teknolojisindeki bilgi, deneyim ve bilgi birikiminin zirvesini temsil ediyor. Tamamen yeni PB-SNC² dış kabuk, devrim niteliğindeki VAS (Değişken Eksen Sistemi) vizör sistemi ve şakakların çevresinde önemli ölçüde artırılmış daha pürüzsüz alanla RX-7V, premium kask segmentinde yeni standardı sunuyor.

Özellikler

PB SNC2 Shell: ARAI tarafından geliştirilen, üstün çekme mukavemeti ve esneklik özelliklerine sahip Süper Fiber ve diğer özel sentetik elyaflar.

Difüzör Tipi 12: Yeni Tip 12 difüzörler 20 mm daha uzundur ve gelişmiş aerodinamik için düzleştirilmiştir; stabiliteyi artırmak için Hava Kanadı ile birlikte çalışır. Önceki Tip 10 difüzörlerle karşılaştırıldığında yeni Tip 12 difüzörlerin emme kepçelerinin verimliliği %19 oranında artırılmıştır.

Yeni hava giriş delikleri yalnızca üç konumla daha fazla ayarlanabilirliğe sahip olmakla kalmıyor; kapalı, yarı açık ve tamamen açık olmakla birlikte, rüzgar gürültüsünü ve su girişini azaltan sızdırmazlığın iyileştirilmesine de yardımcı olur.

Eco Pure Liner: Tamamen çıkarılabilir iç astar sistemi, insan cildine yakın nötr asit seviyelerinin ve antimikrobiyal tüketimin korunmasına yardımcı olan yeni Eco Pure malzeme ile geliştirildi.

VAS V MV Kalkanı: VAS MAX Görüş kalkanı, her mevsimde ve her türlü sürüşte daha iyi görünürlük sağlamak için standarttır.

Yıkanabilir iç kısım

5 yıllık sınırlı garanti

Buğu önleyici  dahildir

Çıkarılabilir iç parçalar

Bluetooth dostu

Özellikler:

Malzeme: Fiberglas

Homologasyon: ECE 22-06

Bağlama: Çift D

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR