Zeus ZS-913 B6F Yellow Green Kapalı Kask (ZEUS-913 YLW BF6 GRN)

Marka : Zeus
Fiyat : 5.190 TL(KDV Dahil)

Hibrit bir kask modeli olarak ZS-913, tam kapalı bir kask modelinin konfor ve güvenlik özellikleriyle birlikte arazi kaskı modeli gereksinimlerini tam olarak karşılamak için mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır. Eğlence ve güvenlik buluştuğunda, her zaman en uç noktalara hazır olun

Havalandırma

ZS-913 en havalı sisteme sahiptir. Kaskın içindeki hava akışına izin veren çoklu girişler ve egzoz delikleri ile tasarlanmıştır. EPS, soğumaya ve kaskın içindeki ısıyı dağıtmaya yardımcı olan hava delikleri ile tasarlanmıştır. Her türlü ortam ve hava için mükemmel tasarım.

Verim

Keskin şekli spor ve aerodinamik çizgilerle birleşen ZS-913, düşük rüzgar direncine ve gürültü azaltma özelliğine sahiptir. Zirvesi, mükemmel performansını düşürmeden sürüşü güvenli hale getiren kabukla bir olacak şekilde tasarlanmıştır..

Astar

Nem emici malzemelerden üretilen ZS-913 iç astar, modaya uygun aşırı stilini kaybetmeden mükemmel koruma ve rahatlık sağlamak için farklı renk ve malzemelerle sportif bir tasarıma sahiptir. Hızlı yanak pedleri çıkarma için güvenlik çıkarma tuzakları içerir. ZS-913, üstün konfor için kalıplanmış köpük korumalı özel bir boyun kaplamasına sahiptir.

Teknoloji

ZS-913, sürüş sırasında daha rahat ve çifte güvenlik sağlayan çift siperlik ile tasarlanmıştır. Her iki vizör de UV korumalıdır ve yüksek kaliteli polikarbonat malzemeden yapılmıştır. Güneşlik yeri, dış kabuk tasarımıyla mükemmel bir şekilde eşleşen kask kabuğu kenarlarından birinde bulunur. Vizör mekanizması, kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanmıştır ve herhangi bir alet kullanmadan çalıştırılması kolaydır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR