Dainese Grubu ve Sky Racing Team VR46, 2019 Sezonunda Birlikteler

Dainese Grubu ve Sky Racing Team VR46, 2019 Sezonunda Birlikteler
6. sezonda da Dainese ve Agv, Sky Racing Team VR46’nın resmi güvenlik partnerleri olmaya devam ediyor. 10 Mart’ta Katar’da gerçekleşecek olan 2019 MotoGP Şampiyonası’nda profesyonel yarışçılar Luca Marini, Bulega, Dennis Foggia ve Celestino Vietti Ramus aynı takım renklerinde göreceğiz. 
 
Dainese ve AGV bu vesileyle, son 6 yıldır genç ve yetenekli yarışçıların uluslararası şampiyonada parlamalarını sağlayan İtalyan Sky Racing Team VR46 takımını destekleyerek, dünyanın en hızlı yarışçılarını baştan aşağı koruma görevini üstleniyor. 2019 kampanyasının iddialı hedefleri, Moto2’de yarışan Luca Marini ve Nicolò Bulega ile Moto3’te yarışan Dennis Foggia ve Celestino Vietti Ramus.
 
Sky Racing Team VR46’nın profesyonel yarışçıları MotoGP’de, Dainese’nin 2007 yılının başlarında piyasaya sürülen, en ileri teknolojiye sahip hava yastığı sistemi olan Dainese D-air® ile korunacak. Dainese-air® özel geliştirmelerle dolu, kontrollü şişmeyi sağlayan ve deforme olmayı engelleyen mikrofilamentli hava yastığı ile yüzeyin her bir noktasında eşit basınç ve koruma sağlar.
Etiketler: Dainese, MotoGP, Sky Racing Team, VR46, MotoGP 2019
Mart 25, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR