Arai MX-V Resolute Fluor Yellow Kapalı Kask (ARK-101.0271)

Marka : Arai
Fiyat : 30.190 TL(KDV Dahil)

Arai MX-V Resolute çok sevilen VX-3 modelinden ilham alınarak geliştirilen bir kasktır.

 Enduro ve off-road kullanımları için sürücünün tüm ihtiyaçlarına sonuna kadar cevap verebilen bir kasktır.

 Arai marka her kask modellerinde olduğu gibi temel ve basit organik kabuk şekli sağlamlık ve tasarımı açısından oldukça sürücülere tam performans sunmaktadır.

 Kabuk tasarımında abartılı ve çıkıntılı kenarların olmaması yaratıcılık eksikliği değil, daha yuvarlak daha güçlü ve pürüzsüz bir yapıyla kabuğun bütünlüğünü koruma amaçlıdır.

 Arai MX-V Resolute 2021 Model Yeni Koleksiyon Motosiklet Kaskıdır.

ÖZELLİKLER

Standart fiberglasa göre %30 daha fazla uzatma ve eğilme direncine sahip kabuk kullanılmaktadır. Çoğu fiberglas ve bir çok karbon malzemeden üst düzey tasarlanmış olup inanılmaz esneklik ve mukavemet sağlamaktadır.

 Temizlemesi kolay difizörler arka kısmında güçlü bir hava akışı oluşturmaktadır. Artan hava akışı için orta üst havalandırma, tepe altı hava girişi temiz havayı içine toplar ve yönlendirir. Çene kısmındaki iç havalandırma arazi ve tozlu sürüşlerinizde kaskın içine toz girmesini tamamen önler.

 iç pedler Dry-Cool özelliğine sahiptir. Isıyı ve nemi sürücüden hızlı ve verimli bir şekilde uzaklaştırmaktadır.

 SNELL M2010 / 2021: Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan bağımsız bir kuruluş tarafından onaylanmıştır.

 ECE 22-06: Uluslararası çapta en yaygın kask sertifikası olup, dünya çapında 50den fazla ülke tarafından talep edilmektedir.

 Penetrasyon Testi: Avrupa kask standartları için gerekli olmamasına rağmen Arai RX-7V Kaskları bu teste tabi tutularak başarı ile geçmişlerdir.

 Acil Durum Emniyet Sistemi (ERS): Yaralı bir kullanıcıya daha kolay erişilmesini sağlayan bu sistem, eğitimi olan bir sağlık personeli tarafından kolaylıkla kask pedlerinin çıkması sayesinde kask çıkartılırken yaşanabilecek hasarları ortadan kaldırmaktadır.

 Arai In-House: Arai kaskları zorunlu ve gönüllü olarak belirli güvenlik standartlarının yanında bu testlere eşdeğer ve çoğu zaman daha da zorlu Arai in-house standartlarından da geçmek zorundadır.

 5 Kalite Kontrol Testi: Arai kaskları tüm üretim aşamalarında toplamda 5 defa test edilerek satışa sunulmaktadır.

Arai MX-V Kask Resolute Fluor Yellow ürünü en uygun fiyat ile MotosikletOnline da! Uygun fiyat avantajlarından yararlanabileceğiniz İndirimli Motosiklet Ekipmanları ve Aksesuarlarını incelemek için tıklayınız!

Dış Kabuk Malzemesi        :              Fiberglass

Dahili Güneş Vizörü            :              Yok

Pinlock Buğu Önleyici        :              Dahil Değildir

Çene Bağlantısı    :              Double-D Profesyonel

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR