Arai MX-V Star Stripes Flour Yellow Kapalı Kask (ARK-101.0279)

Marka : Arai
Fiyat : 30.190 TL(KDV Dahil)

Arai MXV  Gelişmiş Teknoloji:

Her Arai MX-V kaskının ünlü olduğu rahatlık ve uyumun yanı sıra, yeni Arai MX-V gelişmiş bir zirve tasarımı sunar. Her off-road sürücüsü için zirve büyük önem taşır. Sadece çamura ve uçuşan taşlara karşı koruma sağlamakla kalmaz, aynı zamanda güneş ışığının parlamasını da engeller. Aynı zamanda, zirve havalandırma verimliliğini artırır ve rüzgar basıncını azaltır. Arai MX-V zirvesi tüm bu görevleri zahmetsizce yerine getirirken aynı zamanda iyi görünür!

Açıklığın kenarlarındaki yeni yan kaplama, Arai MX-V deneyimini gösterir. Aşırı motokros sürüşü sırasında bile gözlük kayışının sıkıca yerinde kalmasını sağlarlar. Detaylara verilen bu özen, yeni ağız havalandırmasında da bulunabilir. Temizlik için kolayca çıkarılabilen ve yalnızca kiri dışarıda tutmakla kalmayan, aynı zamanda penetrasyon direncini de artıran (paslanmaz çelik) bir ağ içerir.

Dış kabuk, CLC'den (karmaşık Laminat yapı) yapılmıştır ve iki Süper Elyaf Laminat tabakası arasına sıkıştırılmış özel olarak tasarlanmış bir kompozit elyaf içerir. Kompozit elyaf, kaskın ağırlığına önemli ölçüde katkıda bulunmadan bir takviye tabakası görevi görür.

Arai MXV  Havalandırma:

Bir arazi/motokros kaskı için çok etkili havalandırma kritik öneme sahiptir. Arai MX-V'nin havalandırma sistemini yeniden tasarlamasının nedeni budur: temizlenmesi kolay difüzörler, orta üst havalandırma ve çift giriş, daha fazla hava akışı sağlar. Pik altı hava girişi, soğuk havayı toplar ve kaskın tepe bölgesine yönlendirir. İç çene havalandırma kapağı, çene bölgesine giden hava akışını kontrol eder ve tozlu sürüş koşullarında kaskın içine pislik girmesini önler.

Çıkarılabilir üç parçalı arka egzoz, arkada muazzam miktarda venturi vakumu oluşturur. Temizlemek veya değiştirmek için kolayca çıkarılabilirler. Yan havalandırma egzozları, daha iyi sıcak hava tahliyesi için arka havalandırmanın arkasında düşük basınç üretir. Daha iyi aerodinamik için küçük motora entegre edildikleri için rüzgar sesini de azaltırlar ve yüksek hızlarda sarsıntıyı önlerler. İçeride, küçük bir köpük baraj, havalandırma performansını düşürmeden aşırı gürültüyü emmeye ve azaltmaya yardımcı olur.

Arai MXV  İç özellikleri:

Dry-Cool® astar  – Tüm arazi sürücüleri için önemli bir özellik, tamamen çıkarılıp yıkanabilir Dry-Cool® iç astardır. Tüm parçalar (iç astar, yanak pedleri, boyun rulosu ve hatta çene kayışı kılıfları) temizlik için kolayca çıkarılabilir ve her etkinlik için yeni bir iç mekan sağlar. MotoGP için geliştirilen ve test edilen bu ürün, kafadan hava akışına nem ve ısı transferini iyileştirmek için mikro su hücreleri kullanır ve uzun bir sürüş sırasında başınızın daha serin ve kuru kalmasına yardımcı olmak için geleneksel tekstillere göre çok daha hızlı kurur.

Yüz Kontur Sistemi (FCS)  – Yüz Kontur Sistemi (FCS), alt çeneye daha da iyi oturması ve konforunu artırmak için yanak pedinde sıkıştıran ve geri dönen bir köpük yay desteği ile çalışır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR