Arai Profile-V Patch White Kapalı Kask (ARK-176.0194)

Marka : Arai
Fiyat : 29.490 TL(KDV Dahil)

Arai Profile-V Black Kapalı Kask

Havalandırma:
Tam havalandırma 11 havalandırma noktası ile sağlanır: 5 giriş ve 6 çıkış. İki girişli havalandırma deliği, çift havalandırma deliği ve 3 açılı çene havalandırması, Profile-V’nin iç kısmına soğuk hava akımı sağlar ve sünger hazne havayı emerek gürültüyü en aza indirir. Boyun havalandırması ve tek parça arka hava çıkış noktası havalandırmayı arttırır ve daha iyi sürücü konforu için sıcak havanın çıkarılmasını arttırır.

Dış Kabuk Yapısı: PB e-cLc:
Periferik Kuşaklı e-Kompleks Laminat Yapı (PB e-cLc). Profile-V'nin dış kabuğu, hafif ağırlıklı ve güçlü yapısı için bir Periferik Kuşaklı e-Kompleks Laminat Yapı (PB e-cLc) kullanır; darbeyi en iyi şekilde yayabilmek ve yerde kolayca kayabilmesi için tasarlandı. AR-mat'ı orta katman olarak sübstitüe etmek için yeni malzemeler kullanılmıştır, bu da PB-clc konstruksiyonuyla aynı sağlamlığı korurken önemli bir ağırlık azalması ile sonuçlanmıştır.

Çok yoğunluklu EPS İç Kabuk
Arai, darbe kuvvetlerini yaymak için çok sert bir dış kabuk ve kalan enerjiyi emebilmek için yumuşak bir iç kabuk kullanır. Çok yoğunluklu EPS iç kabuğu, çeşitli alanlarda üç ila beş yoğunluğu tek bir bileşen olarak birleştiren benzersiz bir teknoloji kullanılarak yapılır.

Değişken Eksen Sistemi (Variable Axis System - VAS):
Değişken Eksen Sistemi ile vizör montaj pozisyonu alçaltılır ve her iki şakak bölgesinde ortalama 24 mm'lik alan elde ederek ideal bir pürüzsüz şekil elde edilir. Sonuç olarak, Snell standardının belirlediği test çizgisinden daha fazla pürüzsüz kabuk alanı olmasını sağlar.

Ön Havalandırma - Çift Giriş:
Daha yüksek hava akımı ve daha düşük gürültü seviyesi için tasarlandı.

Ön Havalandırma - Standart Havalandırma Delikleri:
Temiz hava, darbe emici alan ve kabuğun hassas bölgesindeki deliklere ihtiyaç duymadan alın bölgesine girer. Belirli Modellerde havalandırma, şakak bölgesine genişletilir.

Ön Havalandırma - Üç Açılı Çene Havalandırması:
Üç açılı çene havalandırması vizörün buğulanmasını engeller ve sürücüye serin ve taze hava sunar.

Arka Havalandırma - Boyun Havalandırması:
İç kısımdan sıcak hava çıkışını artırmayı sağlar ve kaskın alt kısmındaki havalandırma etkisini arttırır.

Arka Havalandırma - Tek Parça Arka Havalandırma Deliği:
Kaskın iç kısmından sıcak hava çıkmasını sağlar ve aerodinamik performansını artırır.

Arka Havalandırma - Yan Havalandırma Delikleri:
Sıcak hava tahliyesini iyileştirmek için düşük hava basıncı üretir. Daha iyi aerodinamik için kabuğa entegre edilmiştir, rüzgar gürültüsünü azaltır ve hızda sarsılmayı önler. İçeride, küçük bir köpük haznesiyle havalandırma performansını düşürmeden aşırı gürültüyü emmeye ve azaltmaya yardımcı olur.

Vizör: De-Mist seçeneğine sahip VAS Max Vision Visor:
VAS MAX Vision koruma, her mevsim ve her türlü sürüş için daha iyi görüş sağlamak için üretilmiştir.

Vizör: Yeni zırh mandal Sistemi:
Formula 1 kasklarından ilham alınan, tamamen değiştirilmiş 3D hareketli yeni vizör kilitleme mekanizması.

İç Kısım: Yanak Pedleri/ Kulak Kapakları:
Modele bağlı olarak, yanak pedleri, kulak kapakları veya tüm iç kısım kolayca çıkarılabilir. Tüm parçalar (değiştirilebilir veya değil) ılık su ve hafif sabunla temizlenebilir. Temizledikten sonra iyice durulayın ve hiçbir zaman doğrudan güneş ışığı altında veya bir ısı kaynağının yakınında kurutmayın. Her sürücüye uygun farklı Ebatlardaki iç kısımlar mevcuttur.

İç Kısım: Yarı Çıkarılabilir Astar:
Üst dolgu yerinde kalır, ancak astar Velcro ile sabitlenir ve temizlik için kolayca çıkarılabilir.

İç Kısım: Hoparlör Cepleri:
Hoparlör cepleri, konforu ve uyumu etkilemeden hoparlörleri monte etmek için yer sunar. (Hoparlör dahil değildir).

İç Kısım: Yüz Çevresi Sistemi:
Daha iyi oturması ve alt çenedeki konforu arttırması için, Yüz Çevresi Sistemi (FCS) yanak pedinde sıkıştıran ve geri tepen bir köpük yayı desteği ile çalışır, bu da aşırı basınç olmadan gerekli desteği sağlar.

Konfor: Çene Perdesi:
Kaskın dibine takılan yeni çene perdesi, Yumurta şeklini daha da benimsemenize yardımcı olur. Perde, aynı zamanda aşağıdaki çalkantılı havadan havanın içeri girmesini engeller ve FFS'nin egzoz fonksiyonunu artırmak için ağız bölgesinden daha fazla hava çekerek negatif basıncı artırır. Geliştirilmiş hava akımı, gürültüyü daha da azaltır.

Konfor: 5mm Daha Geniş Taban:
Özel kabuk tabanın etrafında 5 mm genişler ve kaskın takılıp/çıkarılmasını kolaylaştırır. (Arai'ye yeni başlayanlar için kask takarken veya çıkarırken ilk "keskinliği" zorlayıcı olabilir.)

Sertifika: ECE 22-05:
Dünya çapında 50'den fazla ülkenin talep ettiği, en yaygın uluslararası kask sertifikası.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR