Puig 3820F Honda Africa Twin Adventure 2020 Spor Cam (PUIG-3820F)

Marka : Puig
Fiyat : 3.553 TL(KDV Dahil)

Ölçüler: 45 x 29.5 cm

Kalınlık: 4 mm

 

Puig'in Spor camları, motosikletlerinin görünümünü güzelleştiren bir aksesuar arayan sürücüler için estetik ve işlevsellik kavramları altında eşit parçalarda tasarlandı. Bu camlar, mevcut farklı renkler sayesinde bisikletin çizgileriyle uyumludur. Buna karşılık, nispeten kısa yolculuklar veya şehir içi sürüşler için net ve optimum bir görüş alanı sunarak sürücüyü aerodinamik olarak korurlar.

Varsa orijinal camdan biraz daha küçük olan kompakt boyutları, sürücüye olağanüstü bir koruma ve rahatlık duygusunun yanı sıra sürücünün görüş alanını küçültmeden sportif bir estetik sağlar.

Barselona'da en ileri teknolojilerle tasarlanan ve üretilen Puig Sport kubbeler, çeşitli renklerde bulunan 3 veya 4 mm kalınlığında akrilik malzemeden yapılmıştır.

Üst kaplaması, maksimum güvenlik sağlamak için Alman TÜV yönetmeliklerine uygun olarak yuvarlatılmış kenarlara sahiptir.

Tüm Spor camları, sanal rüzgar tünelinden çıkarılan sonuçları ve gerçek performansını görmek için ekranımızı orijinal ile karşılaştıran aerodinamik çalışmaları ile birlikte gelir.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR