Agv K5 S Multi Hurricane 2.0 Siyah Kırmızı Kapalı Kask (AGV-0041A2MY.043)

Marka : Agv
Fiyat : 16.449 TL(KDV Dahil)

 

  • AGV'nin bu birinci sınıf spor kaskın en son versiyonu, yüksek performanslı kumaşlarla tasarlanmış ve hassas alanlarda dikişsiz, son derece rahat bir uyum sağlayan yeni bir iç astar yapısına sahiptir. Hafif kabuk, karbon-fi bergglass karışımından yapılırken stabilite

    ve dahili bir spoyler sayesinde aerodinamik performans en üst düzeye çıkarılır. Entegre Havalandırma Sistemi (IVS), gövdeye oyulmuş havalandırmalara sahiptir ve ayrıca dahili bir açılır güneşlik, çıkarılabilir bir burun koruması ve gürültüyü minimumda tutan yeni bir rüzgar koruyucusu vardır.

    ÖZELLİKLER

    Vizör mikro açma sistemi

    Çift D tutma sistemi

    jenerik iletişim sistemi için hazır

    entegre çizilmez güneşlik, alet kullanmadan çıkarılabilir

    Malzeme

    4 boyutta geliştirilen 4 yoğunluklu EPS yapısı ile 2 boyutta tasarlanmış CAF (Karbon-Fiberglass) kabuk.

    Kabuk profiline entegre edilmiş spoyler, aerodinamik performansı ve dengeyi en üst düzeye çıkarır.

    İÇ KISIM

    Yeni K-5 S iç yapısı, dengeli, saran ve basınçsız bir uyum sağlamak ve dinamik konforu en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmıştır. Çıkarılabilir burun koruması ve gürültü seviyesini azaltan yeni rüzgar koruyucusu.

    Kaskın iç kısmı, hassas alanlarda herhangi bir dikiş olmaksızın en yüksek sürüş konforunu sunmak üzere tasarlanmıştır. Tüm parçalar kolayca çıkarılıp yıkanabilir.

    Yanak pedleri: 2Dry (nem emici) ve Microsense (üst düzey cilt konforu ve aşınma akıcılığı) uygulamalarına sahip Ritmo kumaş.

    Çizilmez Vizör

    Pinlock® buğu önleyici teknolojiye sahip çizilmez vizör, maksimum dikey ve yanal görüş için tasarlanmıştır. Her boyutta vizör ve kabuk arasındaki uyumu optimize etmek ve hava akımlarını ve gürültüyü azaltmak için vizör 2 farklı boyutta mevcuttur.

    Çoklu adımlı patentli XQRS (Ekstra Hızlı Bırakma Sistemi) vizör mekanizması. Kutuya vizör adımları seçeneğini değiştirmek için iki mekanizma dahildir.

    AĞIRLIK

    1390 gr

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR