Agv Sportmodular Multi Plk Dark Refractive Çene Açılır Kask (AGV-1201A2IY.014)

Marka : Agv
Fiyat : 37.290 TL(KDV Dahil)

Entegre DMC iletişim sistemine sahip ultra koruyucu, konforlu ve hafif modüler kask. Tourmodular, katı ECE2206 düzenlemelerine göre homologe edilmiş, en yüksek konfor ve mümkün olan en yüksek güvenlik düzeyiyle uzun yolculuklara çıkmak için tasarlanmış modüler bir kasktır . Güvenlik, en yüksek düzeyde koruma ve hafiflik sağlayan karbon, aramid elyaf ve cam elyafındaki kabuktan başlar, böylece binlerce kilometre boyunca giyilebilir.. Vizör mekanizmaları, koruma kapsama alanını en üst düzeye çıkarmak ve görüş alanını genişletmek için metal ve minyatürleştirilmiştir. Vizör, ortalama vizörün kalınlığının iki katından fazla olan 4 mm'ye kadar kalınlığa sahiptir. Bu bir kalkan, kaskın koruma sisteminin ayrılmaz bir parçası.

AGV Tourmodular, AGV'nin 75 yıllık tarihinde en çok teste tabi tutulan kasktır ve her türlü hava koşulunda sonsuz yolculukları eksiksiz bir konforla gerçekleştirmek için tasarlanmıştır. Dayanıklı ve güvenilirdir.

Kişiye özel kalıp sistemine sahip yumuşak Ritmo ve Shalimar kumaş iç kısımlar, nemin ve terin anında emilmesini sağlar. Su geçirmez sentetik deri borular, en yağmurlu günlerde bile kaskın iç kısmındaki suyu dışarıda tutar. AGV Mikro açma sistemi, vizörü çene korumasına güvenli bir şekilde takılı tutarken hava akışı için açık tutmanıza olanak tanır.

Kask, her koşulda havalandırmada maksimum modülerlik ve mükemmel hava sirkülasyonu sağlamak için üstte ve çenede dört büyük ayarlanabilir hava deliğine ve 16 dahili hava tahliye kanalına sahiptir.

AGV Tourmodular, yüksek hızlarda bile türbülansı ve kask hareketini en aza indirerek havayı kesmek için geliştirilmiştir. Bu aerodinamik çalışma, AGV'nin, sürücünün boynundaki ve omuzlarındaki yorgunluğu en aza indirmeye yardımcı olan MotoGP™ gibi en aşırı rekabetçi ortamlardaki deneyiminden kaynaklanmaktadır. 130 km/s'de, karayolu seyahatinde seyir hızı, sıfır dinamik ağırlığa sahiptir.

Kaskın aerodinamiği, açık konfigürasyonda bile optimize edilmiştir. AGV Tourmodular, hareket halindeyken bile tam bir güvenlik içinde çene koruması yukarıdayken kullanılabilir ve özel P/J homologasyonu tarafından gerekli görülen standartları aşar . AGV Tourmodular, DMC teknolojisi

ile entegre iletişim sistemi için kurulan ilk modüler kasktır., motosiklet sürücüleri için en yüksek kablosuz iletişim standardı. Cardo ile geliştirilen AGV INSYDE İnterkom sistemi , üstün ses kalitesi ve toplam 6 km'ye kadar menzil ile aynı anda 15 sürücü arasında iletişim ile basit ve kesintisiz bağlantı sağlar. AGV Ultravision standartları, insan gözünün görüş alanına benzer değerler olan 190° yatay ve 85° dikey görüş alanı sağlayarak, sürücülerin yolu ve çevredeki engelleri daha erken ve daha net görmelerini sağlayarak yolda tam kontrol sağlar. Vizör, çıkarılabilir güneşlik ve buğu önleyici Max Pinlock 120 sistemi, her koşulda tam görüş sağlar. Tüm bunlar güvenlik ve konsantrasyona fayda sağlar.

AGV Tourmodular, mümkün olan maksimum güvenlikle her türlü seyahate çıkmak için mükemmel bir kasktır.

DAHİL OLAN AKSESUARLAR

INSYDE iletişim sistemini kurmak için araç (ayrıca satılır)

rüzgar koruyucu

AERODİNAMİK

Jet konfigürasyonunda aerodinamiği optimize etmek için tasarlanmış 2 kademeli çene koruma mekanizması

Aerodinamik performansı en üst düzeye çıkarmak ve 130km/s'de (80 mph) 0 dinamik ağırlığa sahip olmak için tasarlanmış kabuk şekli

İÇ KISIM

2Dry: anında ter emilimi

Yanak pedleri: taze ve akıcı Ritmo kumaşı

Taç pedi: Yumuşak ve nazik bir dokunuş için Shalimar kumaşı

Kucaklayan boyun rulo profili

Gözlük takmaya izin verecek şekilde özel olarak tasarlanmıştır

Microsense: birinci sınıf cilt konforu

Boyun rulosu: Yüksek aşınma direnci ve su geçirmezlik özelliklerine sahip Ritmo kumaş ve sentetik deri

Tüm bedenler arasında değiştirilebilen yeni patentli yanak pedleri

AGV INSYDE haberleşme sistemi için hazır

Yansıtıcı ekler

Çıkarılabilir ve yıkanabilir iç kısımlar

Çıkarılabilir burun koruması

Çıkarılabilir rüzgar koruyucu

SAKLAMA SİSTEMİ

çelik mikrometrik

KABUK

3 kabuk boyutu

4 boyutta geliştirilen 5-yoğunluklu EPS

Karbon-Aramid-Fiberglas

Yanlışlıkla açılmayı önlemek için tasarlanmış çene koruyucu açma sistemi

Köprücük kemiği güvenli profili

Metal çene koruyucu blok sistemi, çifte homologasyon P/J sağlar

HAVALANDIRMA

1 arka aspiratör

4 ön havalandırma

Ayarlanabilir havalandırma delikleri

VİZÖR

%100 Max Vision Pinlock (120) dahildir

190° yatay görüş alanı

85° dikey görüş alanı

çizilmez

Alet kullanmadan çıkarılabilen entegre çizilmez güneşlik

Metal vizör mekanizması

Mikro açma sistemi

Çok adımlı vizör mekanizması

Optik sınıf 1

Patentli Ekstra Hızlı Çıkarma Sistemi

Patentli vizör kilit sistemi

AĞIRLIK

1.620 g ilk kabuk boyutunda

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR