Arai Concept-X Dream Matt Blue Kapalı Kask (ARK-182.0157)

Marka : Arai
Fiyat : 29.590 TL(KDV Dahil)

1980'ler. Çıplak motosikletler.

Sizi diğer herkesten farklı hissettiren bir tarz. CONCEPT-X. O dönemin basit ama agresif tarzını hatırlatan bu kask, Arai Ar-Ge'sinin kalbinden geldi. Şimdi, Arai teknolojileri eski tarzın serin olmasını, tarzlarına ve motosikletlerine uymasını istiyor, ancak modern Arai performansıyla istiyorlar. Concept-X’in kaba sadeliği hayal gücünün ürünüdür, ancak hata yapmayın, retro tarzı Arai’nin katı şirket içi testini geçmesi gerektiğine dikkat çekebilir. Bu yüzden agresif görünümün altında, yüzeyler ve göz atma engelleri arasında kaymak için Arai'nin tescilli çevresel kemeri ile güçlendirilmiş pürüzsüz ve yuvarlak bir şekle sahip, güçlü, hafif bir PB e-cLc kabuğu bulacaksınız. VAS-V vizör sistemi, retro mekanik görünümü ile pürüzsüz bir üst kabuğu en üst düzeye çıkarmak için vizör pivot noktasını düşürerek göz kamaştırıcı performansı artırır. Geçmişe bir baş sallansa da, Concept-X bugünün kaskı. Yeni, eski bir tarz isteyen bir nesil modern binici için hazır - ancak sadece bir Arai'nin sağlayabileceği performans ve konfor.

 

 

  Çevresel Kuşaklı e-Kompleks Laminat Yapı (PB e-cLc). Concept-X’in dış kabuğu hafif mukavemet için Çevresel Olarak Kuşaklı e-Kompleks Laminat Yapı (PB e-cLc) kullanır; darbe kuvvetlerini gözden geçirmek ve yaymak için tasarlanmıştır. AR-matını orta tabaka olarak değiştirmek için yeni malzemeler kullanılmıştır, bu da PB-cLc yapısı ile aynı mukavemeti korurken önemli bir ağırlık azalmasına neden olur.

 

 

  Concept-X’in zarif dış kabuğu bir sır saklıyor; Arai’nin dahili havalandırma sistemi. Soğutma havası vizör hava deliklerine girer ve yan astarın birleşik Venturi etkisinin yarattığı negatif basınç ile EPS astarındaki gizli çok aşamalı hava kanalı aracılığıyla konfor astarı ve üç üst kuron egzoz deliğinden dışarı çekilir bağlantı noktaları ve boyunluk havalandırması. Ön taraftaki altı delikli yuva, buğulanmaya yakın ve hava akışı için açılır.

 

 

  VAS ile, vizör montaj pozisyonu düşürülür ve her iki tapınak alanında ortalama 24 mm ek enerji verir, enerjiye göz atma yeteneğini artıran ideal daha pürüzsüz bir şekil elde edilir. Sonuç olarak bu, kabuğun daha fazlasının Snell standardının test çizgisi boyunca ve üzerinde daha düzgün olmasını mümkün kıldı.

 

 

  Sıcak hava egzozunu arttırırken kaskın altında rüzgar gürültüsünü ve türbülansı azaltan hava akışı oluşturur.

 

 

  Sıcak havanın EPS astarındaki 3 delikten kasktan İkiz Venturi Egzoz portlarına çekilmesini sağlar.

 

 

  Temiz hava, kabuğun bu kritik bölgesinde delik ve darbe emici astar gerektirmeden doğrudan alın bölgesine girebilir. Belirli modellerde havalandırma tapınak alanına kadar uzatılır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR