Arai Kask RX-7V Evo Iom TT Kapalı Kask (ARK-137.779)

Marka : Arai
Fiyat : 47.390 TL(KDV Dahil)

 

Nihai kask için yılların deneyimi! RX-7V, Arai'nin kask teknolojisindeki bilgi, deneyim ve bilgi birikiminin zirvesini temsil ediyor. Tamamen yeni bir PB-SNC² dış kabuk, devrim niteliğindeki VAS (Değişken Eksen Sistemi) vizör sistemi ve şakakların etrafındaki önemli ölçüde artırılmış daha pürüzsüz alan ile RX-7V, birinci sınıf kask segmentinde yeni bir ölçüt sunuyor.

Özellikler:

PB SNC2 Kabuk: ARAI tarafından geliştirilmiş, üstün gerilme mukavemeti ve esneklik özelliklerine sahip Süper Elyaf ve diğer özel sentetik lifler.

Difüzör Tip 12: Yeni Tip 12 difüzörler 20 mm daha uzundur ve daha iyi aerodinamik için düzleştirilmiştir ve dengeyi artırmak için Hava Kanadı ile birlikte çalışır. Önceki Tip 10 difüzörlere kıyasla, yeni Tip 12 difüzörlerin emme kepçelerinin verimliliği %19 oranında artırılmıştır. Yeni hava giriş delikleri, yalnızca üç konumla daha fazla ayarlanabilirliğe sahip olmakla kalmaz; kapalı, yarı açık ve tamamen açık, ancak aynı zamanda rüzgar sesini ve su girişini azaltan sızdırmazlığın iyileştirilmesine yardımcı olur.

Eco Pure Liner: Tamamen çıkarılabilir iç astar sistemi, insan derisine ve antibakteriyel tüketime yakın nötr asitlik seviyelerinin korunmasına yardımcı olan yeni Eco Pure malzeme ile geliştirilmiştir.

VAS V MV Kalkanı: VAS MAX Vision kalkanı, her mevsimde ve her türlü sürüş için daha iyi görüş sağlamak için standarttır. Gerektiğinde takılacak Şeffaf buğu önleyici Pinlock eki ile standart olarak gelir.

Yıkanabilir iç kısım

Çift D halka cihazı

5 yıllık sınırlı garanti

Buğu önleyici kalkan dahil

Çıkarılabilir iç parçalar

Bluetooth dostu

Özellikler:

Malzeme: Fiberglas

Boya Sonu: Parlak

Onay: ECE 22-06

Kayışlar: Çift D

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR