Dainese Pro-Armor Compasso D'Oro Uluslararası Ödül

Dainese Pro-Armor Compasso D'Oro Uluslararası Ödül

Compasso D'oro

Spor - Performans ve Yenilik kategorisinde Ödülün 2017 baskısında, uzmanlardan, tasarımcılardan, eleştirmenlerden ve uzmanlaşmış gazetecilerden oluşan bir komite, Dainese Grubunun CEO'su Fanny Boria ve Cristiano Silei'yi, Compasso d'Oro'nun tasarımcısı, 1954 yılından bu yana, ürünün arkasındaki teknoloji ve araştırmanın değerlendirmesini takiben, mükemmel ürün tasarımına layık görülmüştür.
 
Jüri tarafından yapılan açıklama, Pro-Armor sisteminin kalitesi ve yeniliği üzerine odaklandı: "Özellikle motosiklet sürücülerinde ve genel olarak insanların güvenliğine verilen önem sayesinde, dirsekleri, dizleri, sırtları ve bu nedenle yaşayabilecek zararları. Pro-Armor koruma sistemi, fraktal geometriyle esinlenerek tasarlanmış teknik ve etkileyici bir tasarıma ve değişken desenli delikli yapıya sahip olup, gerektiği yerde esneklik veya sertlik dağıtır ve uçları hafif ve nefes alabilir kılar. Sonuç, spor kıyafeti içinde gizlenen 'görünmez' nesneler için titizlikle tasarlanmış kesin bir tasarımdır. Mevcut spor dili tipik olan üslup ifadesinin yanı sıra, çözümün kalitesi, işlevsel ve etkileyici kullanımını diğer spor ekipmanlarına da genişletme imkânı sunuyor. "
 
Dainese ayrıca Mugello R D-Air® hava yastığı takımının ve AGV Pista GP R kaskının ödüllerinde "Şeref Ödülü" aldı.
 
Dainese Grubunun CEO'su Cristiano Silei, tasarım, güvenlik ve araştırmanın birbirine bağlı olduğu gerçeğini vurguladı: "Grubun tamamı için gurur kaynağı olan bu ödüle ADI'ye teşekkür etmek isteriz. Bu, her şeyden önce tasarımcılarımız tarafından ve Dainese ve AGV'deki araştırma ve geliştirme ekipleri tarafından yapılan çalışmaya verilen bir ödül. Bu, araştırma, teknoloji ve İtalyan geleneğine özgü zarafeti harmanlayan ürünlerimizin kalitesinin teyidi. Ödül, tasarımın, emniyet olarak adlandırdığımız kompleks sistemde oynadığı temel rolü takdir ediyor ve bu da her zaman çalışmalarımızın ana misyonuydu. "
 
2017 Compasso d'Oro Uluslararası Ödül, Red-Dot Ödülü ve Japonya'da sektör için en prestijli ödül olan 2017 İyi Tasarım Ödülü de dahil olmak üzere Pro-Armor Dainese tarafından kazanılan diğer önemli resmi ödüllerin yanı sıra Grubun tacının bir başka mücevheridir ve en iyi uluslararası ödüllerden biridir.

Etiketler: dainese, proarmor
Mayıs 01, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR