En İyi Kask Markaları

En İyi Kask Markaları

Motosiklet kaskların motosiklet kullanırken önemi büyüktür. Her türlü dış etmenlere ve kazalara karşı korur. Piyasadan daha uyguna kask modelleri ve çeşitleri sitemizde bulunmaktadır. Can güvenliği için önemli olan kaskların kaliteli olması da çok önemlidir. Çünkü kalitesiz kasklar kaza anında kırılır veya delici darbe alması sonucunda kişi hayatını kaybedebilir. Bunların olmaması için tanınmış, güvenirliği kanıtlanmış en iyi kask markaları olan yerlerden almak daha mantıklı olacaktır.


En İyi Kask Markaların Faydaları

Her türlü kazalarda kafayı, yüzü, çeneyi üstün koruma sağlar. Motor kullanırken dışarıdan gelen rahatsız edici sesleri azaltır. Motosiklet kullanırken göze ve yüze rüzgâr böcek çarpar. Özellikle küçük böceklerin göze girmesi dikkat dağınıklığına ve dengenizin bozulmasına yol açar. Kask ile bunlara son vererek etrafı daha iyi görebilirsiniz.

 

Yağmur kar gibi diğer dış etmenlere karşı koruyarak güvenli ve konforlu sürüş keyfi sağlar. Sürüş esnasında birden değişen hava akımlarından etkilenmesini önler. Güneşten, soğuktan, rüzgârdan, yağmurdan korur. Sürücüye motosiklet kullanırken belli bir sürüş alanını gösterir. Buda etraftaki etmenlerden dolayı dikkatinin dağılmasını önler. En iyi kask modelleri aerodinamik yapısı ile hızlı sürüşlerde maksimum koruma sağladığı için daha güvenli hale gelir. Trafik cezasından da kurtarır.


En İyi Kask Markaların Özellikleri 

Kazalarda en çok çeneler yara almaktadır. Kompozit özellikleri ile kafadaki tüm darbeleri engeller. Çoklu kabuk yapısına sahiptirler. Her kafa tipine uygun M, L, XL XXL bedenleri mevcuttur. Ağırlıkları ise bedenlerine göre değişir fakat genel olarak minimum ağırlığındadır. Elinize aldığınızda ağır hissetseniz de kafanızda hiçbir ağırlık hissetmeyeceksiniz.Çene bağlantıları sayesinde kaza sırasında başınızdan çıkmazlar.

 

Bu kaskların güvenliği ve koruyuculuğu uzman kişiler tarafından test edilmiş, denemiş ve onaylanarak piyasaya sürülmüştür. Ön camlarındaki güneş koruması sayesinde gündüz yolculuk daha kolay olacaktır. Ayrıca bu camlar çizilmez ve kaza anında kırılmaz özelliğe sahiptir. Kaskın havalandırma özelliği ile kış mevsiminde buğu yapmasını engeller. Kaslardaki yanak ve boyun pedleri zamanla kirlendikleri için yıkanması gerekir.

 

İçindeki çıkarılabilir astar pedleri sayesinde bu sonunu kolaylıkla çözebilirsiniz. En iyi kask markaları önemli özelliği ise dünyaca ünlü sertifikaları almış olmasıdır. (Örneğin Arai Kaskları Snell Foundation Guvenlik Sertifikalarına sahiptir.) El yapımı ve motosiklet modellerine uygun olanların tercih edilmesi ayrı bir özellikleridir. Darbe emiciliği sayesinde kafanın ani çarpmalara karşı önler. İçindeki fiber yapı esnek malzemeden yapılmıştır.


En İyi Kask Markaların Özellikleri ve Fiyatları

Kaskların kalitesini ve en iyi markalı olmalarını göz önüne alınırsa oldukça ucuz bir fiyat biçilmiştir. Bazı kaskların fiyatları daha uygun fiyattadır. Açık kasklar en ucuz fiyatlı olanlardır. Güvenilirliği ve kalitesi bakımından iddialı bir markalara sahiptir. Gece ve gündüz görüşleri için iki ayrı göz camı sayesinde her zaman kullanabilme özelliği bulunur. Bu markaların yedek parçaların olması daha büyük avantaj sağlar. dünyaca ünlü markalı kasklara sahip olmak istiyorsanız internet adresimizden ulaşabilirsiniz.



 


Etiketler: En İyi Kask Markaları
Haziran 28, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR