Kaliteli Motor Kaskları

Kaliteli Motor Kaskları

Motor kullanırken başı koruması için tasarlanmış koruyuculara kask denir. Günümüzde aşırı hızdan ve trafikten dolayı sürekli motosiklet kazaları meydana gelir. Motosikletlerde kapalı alanları olmadıkları için kişide ciddi zararlar meydana gelebilir. Motosikletler özellikle sert asfalt beton taşlı alanlarda kullanıldıkları için herhangi bir kazalarda geri dönüşü olmayan yaralanmalara yok açabilir. Kaliteli motor kaskları bu yüzden önemlidir.


Kaliteli Motor Kaskları Önemi

Motor kasklarını kullanmanın öneminin yanında kalitesi ve koruyuculuğu da önemlidir. Genellikle ucuz fiyatta ve görüntüsü güzel olanlar tercih edilir. Fakat kaza sırasında kask kırılır çatlar veya yerinden çıkar. Bu da kötü yaralanmaları beraberinde getirir. Üstelik verilen para ve can güvenliği hiçe saymış sayılır. Bu yüzden kaliteli motor kaskları alımına özen gösterilmesi önemlidir. Kaliteli kasklar her türlü şiddetli kazalara karşı korur. Kafanın set zemine çarpmasına sarsılmasına karşı kalkan gibi koruyucudur. Çatlama, kırılma, yerinde çıkma gibi olumsuzluklar meydana gelmez. Yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz.


Kaliteli Motor Kaskları Modelleri

Motor kaskları 3 çeşidi bulunur. Yarış yapanlar tehlikeli yollarda yolculuk yapanlar kapalı kaskları tercih edebilirler. Açılan hiçbir yeri yoktur. Tamamen kapalı olarak tasarlanmıştır. Herhangi bir kazalarda parçalara ayrılmazlar. İçinde koruyucu pedlerle kaplanmıştır. Bu sayede ani çarpmalarda sarsılmayı önler. Kapalı olsa da önde ve arkada hava alan delikleri bulunur.

 

Başın terlemesini ve havasız kalmasını önler. Önünde görüş açısını etkilemeyen geniş camı bulunur. Bu cam hızlı motor kullanıldığında rüzgarı keserek rahat görmesini sağlar. Aşırı rüzgarın göze gelmesi gözün sağlığı içinde zararlıdır. Bazı motor kasklarında ön tarafı çene ve camı açılır özelliktedir. Yüz kısmının açılmasını sevenler için tasarlanmıştır.

 

İstenildiği zaman açılır kapanabilir özelliktedir. Motor kullanırken sadece sürücü için değil arkada oturan içinde önemlidir. Çünkü herhangi bir kaza sırasında sürücü kadar arkadaki kişide yara alır. Bu yüzden her iki kaskında kaliteli motor kaskları olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Arkada oturan kişiye kapalı veya yarı açılır özellikte kask kullanılabileceği gibi açık kasklarda kullanılabilmektedir. Arkada oturan kişi için en fazla açık kask modeli kullanılmaktadır.


Kaliteli Motor Kaskları Modelleri ve Fiyatları

Fiyatları kaskların özellikleri, kalınlıkları, çeşitlilikleri ve görüntüsüne göre değişiklik gösterir. Kaskların hepsi son derece kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Hepsi kullanışlı ve sağlamdır. Kaliteli olmasına karşı fiyatları oldukça uygundur. Fiyatın yanında sağlık daha önemli olduğu için bunu dikkate alarak kask tercih edilmesi gerekir.

 

Para yenilenir fakat sağlık gittiği zaman geri gelmez. Kaliteli kasklardan bir kere aldığınızda uzun süre kullanılabilme özelliği taşır. İstenilen fiyatlara uygun olan kask modellerini sitemizden bulabilirsiniz. Her türlü kafa tipine uygun dar veya geniş kask çeşitlerini bulabilirsiniz. Güvenliğiniz için kaliteli kaskları tercih etmeniz gerekmektedir.

Kaliteli Kask Modelleri için örnek vermek gerekirse Arai Kasklar , Agv Kasklar , Mds Kasklar verilebilir.


Etiketler: Kaliteli Motor Kaskları
Haziran 29, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR