Motor Kask Çeşitleri Fiyatları

Motor Kask Çeşitleri Fiyatları

Her kişinin kendine has tarzı bulunur. Kimisi sade veya renkli kaskları severken kimisi de kapalı veya açık kaskları sever. Hepsi birbirinden şık ve koruyucudur. Koruyucu özelliği ön planda olan bu kasklara bir de çeşitli süslemesi ve renkleri eklenince daha havalı bir görünüm elde etmiş olursunuz. Böylelikle kendinizi korurken karizmatik bir görünümü de elde etmiş olursunuz. Motor kask çeşitleri fiyatları en merak edilen konulardan birisidir.


En Ucuz Motor Kask Çeşitleri Fiyatları 

Tehlikeli ve uzun yola çıkacaksanız tamamen kapalı kask modelini tercih edebilirsiniz. Uzun yollar için idealdir ve yüksek derecede koruyucu özellikleri bulunur. Bu kasklar araba yarışlarında bile kullanılmaktadır. Sert zemine çarpmalara ve kesici aletlere karşı tamamen koruyucudurlar. Normal şehir içi ve kısa süreli yolculuklarda çene açılır kasklar kullanılabilir. Ayrıca bu kasklarda kapalı kasklar gibi tamamen kapattığı için uzun yollarda da kullanılabilir. 

 

Bu da üstün koruyuculuk sağlar. İstenildiği zaman camı ile birlikte çenesini açabilir bir şeyler yiyebilir veya konuşabilirsiniz. O yönünden dolayı çene açılır kasklar tercih edilmektedir. Sonuncu olarak açık kasklar çene ve yüz bölgesi açıktır. Koruyucu gözlüğü yoktur. Daha kısa şehir içinde kullanılabilir. Ya da arkanıza oturacak olan arkadaşlarınız için tercih edebilirsiniz. Kaskın fiyatları ise birbirinden farklıdır. En ucuz motor kask çeşitleri fiyatları bu şekilde sıralanabilir.


En Ucuz Motor Kask Çeşitleri Fiyatları Nelerdir?

En ucuz motor kask çeşitleri fiyatları konusunda koruyucu özelliklerine göre kasklar tercih edilmektedir. Her kask modelinin kendisine özgü fiyatları bulunur. Kaliteli ve uygun fiyatlı olmaları tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.  Kaskların hepsi kullanışlı ve kolay giyilip çıkarılabilen özelliktedirler. Kullanılan malzemeler insan sağlığını tehdit etmez.

 

Tüm ürünleri internet sitemizdeki belirlenmiş standart indirimler sayesinde kask ihtiyacı olan herkesin satın alması kolaylaştırılmıştır. İstenilen renklerde ve modellerde çeşitleri bulunan yüksek koruma özellikli kasklara sahip olmak istiyorsanız internet adresimizi ziyaret edebilirsiniz.


En Ucuz ve En Güzel Motor Kask Çeşitleri Fiyatları 

Her kaskın kendisine has özellikleri bulunur. Tamamen kapalı olan kaskları sıcak havalarda kullanmak oldukça zor gibi görünse de bu soruna çözüm için havalandırma özelliği ile çözüm sağlamıştır. Ağız, arka, boyun ve tepede havalandırma delikleri bulunur. Değişebilir yanak pedleri sayesinde her mevsime uygun olanı tercih edebilirsiniz. Ağız bölgeleri geniştir. İç astarı insan derisine uygun ve antibakteriyeldir.

 

Çeneden açılır kasklarda kapalı kasklara benzer görünümdedir. Tek farkı açılır çene olmasıdır. Çok sıcak havalarda kullanım kolaylığı sağlar. Metal açılır çene sistemi yanlışlıkla açılmalara karşı önlemleri bulunur. Maksimum dikey görünüm 85 derece, eşsiz yatay görünüm 190 derece olup özellikle gözlük takmak için tasarlanmıştır. %100 karbon fiber çene muhafazası bulunur. Açık kasklarda koruyucudur. Önünde camları olmadığı gibi camları olanları da bulunur. Parçaların her hürlü arızasında veya hasar görmesine karşı yedek parçaları da mevcuttur. En ucuz ve en güzel motor kask çeşitleri fiyatlarını sitemizden bulabilirsiniz.


 


Etiketler: Motor Kask Çeşitleri Fiyatları
Haziran 29, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR