Yeni AGV K1 Serisi

Yeni AGV K1 Serisi

K-1 Serisi AGV markasının en güncel ve başlangıç modeli olarak 2018 yılında piyasaya çıktı. Pista GP R modelinde esinlenerek tasarlanan AGV K1 Kapalı Kask, tüm gün şehir içi kullanıcıları için ideal bir kasktır.

 

Pista GP R serisinin özel "Bi-Plano" spoylerine ve havalandırmalarına göre tasarlanan bu seri, rüzgar tünelinde tasarlanarak en iyi aerodinamik yapıya sahip olması ile birlikte sessiz bir kasktır. AGV K-3 SV serinden farklı olarak içerisinde dahili güneş vizörü bulunmamakla birlikte, benzer bir kabuk yapısına sahiptir ve fiyat olarak AGV'nin en uygun Kapalı Kask kategorisindedir. Comfort D-Dry iç pedleri ile birlikte hem antibakteriyel bir yapıdadır, hem de sürüş esnasında maksimum konfor sağlamaktadır.

 

 

Yüksek esneklik ve güvenlik sağlaması açısından Termoplasik bir kabuğa sahip olduğu gibi, kabuk yapısı sayesinde köprücük kemiğine olan darbeyi engellemektedir. Strafor bölümü 4 yoğunlukta EPS yapısı vardır ve darbe esnasında kafaya alınan darbeyi en aza indirger.

 

AGV K1 Kapalı Kask serisinin havalandırması, MotoGP teknolojisi ile geliştirilmiş ve sıcak havalarda kaskın iç yapısı tamamen dışardan gelen hava ile temiz hava sirkülasyonu yaratır. Bu da sürüş sırasında var olan konforu sağlamaktadır. 

 

190 dereceye sahip panoramik camı ile birlikte sürüşte etrafınızda neler olup bittiğini sadece göz hareketiniz ile görebilirsiniz. Aynı zamanda üzerinde gelen şeffaf cam Pinlock kullanımına hazırdır.

 

 

Etiketler: agv, agv kask, agv k1, motosiklet kaskı, motorcu kaskı,
Ekim 30, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR