Arai Yeni RX7 V Evo Stoklarda!

Arai Rx7 V Evo Kapalı Kask

2003 yılından bu yana, ECE R22-05, Avrupa'da ve kabul edildiği Avrupa dışındaki ülkelerde zorunlu motosiklet kaskı homologasyonu olmuştur. 18 yıl sonra ECE R22-06 olarak güncellendi. ECE R22-06'nın piyasaya sürülmesiyle, düzenlemeler önceki ECE R22-05'ten daha katı hale geldi ve bu nedenle geçişi daha zor hale geldi. Bu değişiklikler kask üreticileri için büyük bir zorluk teşkil ediyor.

 

Bununla birlikte, en başından beri, resmi güvenlik standartlarının varlığından bile önce, Arai her zaman bir motosiklet kaskının en önemli özelliğine odaklanmıştır: kafa koruması. Arai belirli bir seviyeye ulaştığında asla durmaz, sürekli koruma seviyesini iyileştirmek ve geliştirmek için çalışmaktadır. Arai için geliştirmenin en iyi yolu, istikrarlı bir şekilde küçük iyileştirmeler yapmaktatır ve zamanla bu tüm birikmiş iyileştirmeler ile öncekinden daha yüksek bir koruma seviyesine ulaşmaktır.

 

 

 

 

 

 

Arai'nin onlarca yıl boyunca motosiklet kaskları üretme konusunda edindiği bilgi ve deneyim, bize yalnızca ince ayar yapmak zorunda kalarak düzenlemelerdeki değişikliklere uyum sağlama yeteneği verdi. Arai, kasklarının temel özelliğini korurken RX-7V EVO ve Quantic'in homologe edilmesini sağlamada başarılı olmuştur.

 

Düzenlemelerdeki değişikliklere yalnızca küçük ayarlamalar yapmak zorunda kalarak hızla uyum sağlama yeteneği gerçekten özel bir şeydir. Ve bize daha da fazla koruma saplantımızla doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Sonuçta, neden kazanan bir formülü değiştirelim? Arai'nin gücü budur ve aradaki fark budur. Çünkü koruduğumuz şey paha biçilemez.

 

 

Arai Yeni RX-7V Evo Kapalı Kask Özellikleri

 

Havalandırma

Kombine sistemler mükemmel ve verimli havalandırma sunar. RX-7V ile aynı kanıtlanmış sistemi kullanan merkez kanal, zahmetsiz çalışma için daha büyük anahtarlarla %11 daha fazla hava akışı sağlar. Alçaltılmış yan hava kanalları, havayı yanak yastığı alanından yan kanallara yönlendirir. Difüzör, geliştirilmiş aerodinamik ile 20 mm daha uzundur ve %19 daha büyük giriş kepçeleri, her ikisi de stabiliteyi artırmak için Hava Kanadı ile birlikte çalışır. Çene örtüsü hava girişini engeller ve ağız bölgesinden daha fazla hava çeker.

 

Hava çıkış kanalları sıcak havanın çıkışını sağlarken, rüzgar gürültüsünü ve türbülansı azaltan kaskın altında hava akımı oluşturur.

 

Aerodinami

 

Rüzgar sesini en aza indirmeye yardımcı olur ve ayrıca yüz bölgesinden sıcak havanın çıkarılmasına yardımcı olur. Yol döküntülerinin boyundan uzağa ek olarak saptırılmasını sağlar. Modele bağlı olarak Chin Spoyler geri çekilebilir.

 

MotoGP, sürtünmeyi, türbülansı ve çarpmayı büyük ölçüde azaltmak için test edildi ve tasarlandı, bu da daha fazla konfor ve ek en yüksek hız ile sonuçlandı. Yüksek hızlarda veya sert fren yaparken kaskın dengesini artırır ve gürültüyü azaltır. Modele bağlı olarak Hava Kanadı, her sürüş pozisyonuna uyacak şekilde beş farklı hücum pozisyonunda ayarlanabilir.

 

Konfor

 

Yaralı bir sürücüye daha kolay erişim sağlar. Pedlere entegre edilmiş turuncu tırnakları çekerek yanak pedleri dışarı kayar. Eğitimli tıbbi personel ve kurtarıcılar için kaskın çıkarılmasını kolaylaştırır. Ek yaralanma riskini en aza indirmek.

 

Temiz havayı kalkanın iç yüzeyine daha iyi yönlendirmek ve aynı zamanda sıcak nefesi kalkanın iç yüzeyinden aşağı ve uzağa yönlendirmek için çift eksenli® çene havalandırmasıyla birlikte çalışır.

 

 

Kaskın altına takılan çene perdesi, Yumurta şeklindeki formu daha da vurgulamaya yardımcı olur. Perde, aşağıdaki türbülanslı havadan hava girişini aynı anda engeller ve ağız bölgesinden daha fazla hava çekerek FFS'nin egzoz işlevini geliştirmek için negatif basıncı artırır. İyileştirilmiş hava akışı gürültüyü daha da azaltır.

 

Arai RX-7V Kapalı Kask Diğer Özellikleri

 

Arai'nin F-1 teknolojimizden ödünç alınan tescilli (süper fiber kayış) Çevresel Kemeri, düşük ağırlığı korurken kabuk gücünü ve esnekliğini en üst düzeye çıkarır. Göz yuvasının üst kısmında konumlandırılan bu bant, yukarı görüş alanını büyük ölçüde artıran daha ince bir EPS astarın kullanılmasına izin verir - özellikle tam bir yarış tuck'ta takdir edilir! Yapısal Net Kompozit, kabuk içindeki birçok elyaf ve takviye malzemesi katmanının reçine bağına fiziksel bir bağ ekler. En yeni "Z-Mixture" reçineleri, daha ince ve daha hafif bir kabuk için malzemeler arasında daha güçlü bir bağ için daha az reçine gerektiren malzeme yapışmasını artırır.

 

VAS ile, vizör montaj konumu alçaltılarak, enerjiyi gözden kaçırma yeteneğini artıran ideal daha pürüzsüz şeklin peşinde her iki şakak bölgesinde ortalama 24 mm'lik bir ek sağlar. Sonuç olarak, bu, Snell standardının test çizgisi boyunca ve üzerinde daha fazla kabuğun daha pürüzsüz olmasını mümkün kıldı.

 

Arai RX-7V Kapalı Kask Güvenlik Özellikleri ve Sertifikaları

 

ECE R22-06, önceki ECE R22-05'ten çok daha sıkı bir test süreci gerektirir ve dönüşü ölçmek için bir eğik test içerir.

Penetrasyon Testi: Avrupa kask standartları için gerekli olmamasına rağmen Arai kaskları bu teste tabi tutularak başarı ile geçmişlerdir.

Acil Durum Emniyet Sistemi (ERS): Yaralı bir kullanıcıya daha kolay erişilmesini sağlayan bu sistem, eğitimi olan bir sağlık personeli tarafından kolaylıkla kask pedlerinin çıkması sayesinde kask çıkartılırken yaşanabilecek hasarları ortadan kaldırmaktadır.

Arai In-House: Arai kaskları zorunlu ve gönüllü olarak belirli güvenlik standartlarının yanında bu testlere eşdeğer ve çoğu zaman daha da zorlu Arai in-house standartlarından da geçmek zorundadır.

5 Kalite Kontrol Testi: Arai kaskları tüm üretim aşamalarında toplamda 5 defa test edilerek satışa sunulmaktadır.

Sert Dış Kabuk, Yumuşak İç Kabuk: Arai, darbenin doğuracağı kuvvetleri en iyi yayabilmek amacı ile sert dış kabuk ve yumuşak iç kabuk mimarisinde yapılmaktadır. Bu sayede gelecek olan darbeler en iyi şekilde dağıtılarak kullanıcının darbeyi en az şekilde alması sağlanır.

Düzgün Şekli, Daha İyi Koruma: Arai kaskları pürüzsüz dış yüzeyi sayesinde gereksiz direnç oluşturmamakta olup darbe sırasında hava delikleri ve kanalları kasktan koparak bu direnci en aza indirger.

5 Yıl Sınırlı Garanti: Kask 5 yıl malzeme ve üretim kaynaklı hatalar için Arai garantisi altındadır. Ancak kask üretim tarihinden itibaren 7 yıl içinde kullanılıyor olmalıdır. Toplam 7 yıl içindeki 5 yıl için garanti koşulu bulunmaktadır.

 

 

Yeni RX7 V Evo Modellerini İnceleyin

 

Etiketler: RX7 V Evo, ECE R22-06
Nisan 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR