Yılbaşı Hediye Rehberi

Yılbaşı Hediye Rehberi

Motosiklet kullanan bir sevdiğiniz var ve yılbaşı hediyesi olarak ne alacağınızı bilemiyor musunuz? İşte tam sizin için hazırladığımız, rehber niteliğindeki bu videoyu kesinlikle izlemelisiniz!


Tur Motosikleti Sürücüleri İçin Hediye Önerileri:

Her uzun yol motosiklet sürücüsünün olmazsa olmaz motosiklet aksesuarlarından biri lastik tamir kitidir. Puig lastik tamir kiti ile pratik bir şekilde patlayan lastiğinizi onarabilirsiniz.

Puig 5982N Lastik Tamir Kiti Ürünü İncele

Tur yolculuklarında görünür olmak güvenlik açısından oldukça önemlidir. Yer kaplamayan boyutuyla çok önemli ekipmanlardan biri olan Dainese marka reflektif yelek de çok kullanışlı bir hediye olarak önerilebilir.

Dainese High Visibility Explorer Reflektif Yelek Ürünü İncele

Tur yolculuklarının olmazsa olmazı kablosuz bağlantı sistemi olan Intercom cihazları. Turda yer alan diğer motosiklet sürücüleri ile veya artçı diye tabir ettiğimiz motosikletin arkasında seyahat eden kişi ile bağlantı kurmaya yarayan Intercom cihazı da yine çok güzel bir hediye olacaktır.

Midland BT Mini Bluetooth Motosiklet İntercom (Çift) Ürünü İncele

Hiçbir Eksiği Olmayan Motosiklet Sürücüleri İçin Hediye Önerileri:

Ekipmanları tam da olsa hiçbir motosiklet sürücüsü hediye edeceğiniz Dainese tişörtlere asla hayır demeyecektir.

Dainese Camo Tracks Antracite T-Shirt Ürünü İncele

Motosiklet tutkunları için ekipman bütünlüğü oldukça hassas bir konudur. Tabii ki buna anahtarlıklar da dahildir.

Dainese Lobster Anahtarlık Ürünü İncele

Hediye seçmek zor, bunu biliyoruz ve hala ne alacağınıza karar veremediyseniz Mototaş Hediye Kartı da işinizi kolaylaştırmak için çok güzel bir öneri. Şık tasarıma sahip 100TL'den 2000TL'ye kadar istediğiniz seçenekte hediye kartı sevdikleriniz için güzel bir hediye olacaktır.

Mototaş Hediye Kartı Ürünü İncele

Motosikletler İçin Hediye Önerileri:

Motosiklet tutkunları için kendileri kadar motosikletleri de çok önemlidir. Kendileri için alınan hediyeler kadar motosikletleri için alınan hediyeler de onları oldukça mutlu eder. Puig marka motosiklet brandası da bunlardan sadece biri.

Puig 5560P Branda Ürünü İncele

Düz vites motosiklet kullanan sürücüler için ayakkabılarını korumaya yarayan vites koruma kılıfı ince düşünülmüş bir hediye önerisi olabilir. Aynı zamanda yanında motosikletin hidrolik tankını dış etkenlerden korumaya yarayan hidrolik kutusu pedi de birlikte hediye edilebilir.

Puig 5248N Universal Ayakkabı Vites Koruma Kılıfı Ürünü İncele
Puig 5208N Universal Hidrolik Kutusu Pedi Ürünü İncele

Akıllı telefonlarımız navigasyon cihazlarının yerini tutmaya başladı. Motosiklet sürücüleri için akıllı telefonları navigasyon cihazı gibi kullanmak için tasarlanmış Atlas marka universal telefon tutucu oldukça faydalı bir yılbaşı hediyesi olacaktır.

Atlas Gidon Bağlantılı Telefon Tutucu Ürünü İncele

Motul marka temizlik ve bakım ürünleri de yine oldukça faydalı ve her motosiklet sürücüsünün kesinlikle ihtiyacı olan ürünlerdir. Ayrıca 4 adet Motul ürünü aldığınızda %10 indirim kampanyamızdan da yararlabilirsiniz.

Motul E5 Shine & Go Parlatıcı 400ml Ürünleri İncele
Etiketler: Yılbaşı Hediye Rehberi
Aralık 18, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR