Dainese Atipica Air 2 Anniversario Black Tesktil Ayakkabı (DNS-17700007.35I)

Marka : Dainese
Fiyat : 0 TL(KDV Dahil)

Atipica Air 2, Dainese'nin 50. Yıldönümüne ithaf edilen sertifikalı motosiklet ayakkabılarıdır. Bu özel gündelik ayakkabılar, her türlü kentsel ortamda günlük kullanım için hem bisiklet sürerken hem de yürürken maksimum konforu garanti eder. Üst kısmın sıcakta eriyen aplikeli örgü kumaş yapısı havanın geçmesine izin vererek ayakkabıların en sıcak mevsimde bile ideal, hafif ve havalandırmalı olmasına yardımcı olur. Sportif görünüm, teknik detaylara gösterilen özen ve dikkatle birleştirilmiştir. Topuk ve ayak bileğindeki takviyeler dişli alanındaki takviyeyle birleştiğinde güvenliği garanti ederken darbe anında deformasyona dayanıklı tabanlar özel Groundtrax® teknolojisiyle üretilmiştir Maksimum ayak pedalı kontrolü sağlamak için dişli ve fren alanında asimetrik sırt geometrisine sahiptir. Taban düzeni, hem bisikletin ayak dayamalarında hem de zeminde yüksek düzeyde denge, kavrama ve çekiş gücü sağlayarak üstün yürüme konforu sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Ayakkabının arkasındaki pratik delik sayesinde uyum kolaylaştırılırken Ortholite® iç taban maksimum nefes alabilirlik ve uzun süreli yastıklama garanti eder.

ORTHOLITE® YASTIKLAMALI AYAK

Dainese ayakkabılarına entegre edilen OrthoLite® yastıklamalı ayak tabanları, her koşulda, zaman boyunca en yüksek konforu ve nefes alabilirliği sağlar. OrthoLite® köpük, ayak tabanının ömrü boyunca kalınlığının %5'inden daha azını sıkıştırır, böylece yastıklama, uyum, konfor ve performans asla değişmez. Ayrıca OrthoLite® köpüğün açık hücreleri, havanın ayak tabanının içinde ve çevresinde dolaşmasına izin vererek nemi uzaklaştırır ve ayağı daha uzun süre serin ve kuru tutar.

GROUNDTRAX® DIŞ TABANLAR

Groundtrax® dış tabanları hem ayaklıklarda hem de seleden inildiğinde stabilite, tutuş ve çekiş sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Tırnakların ve olukların tasarımının yanı sıra kauçuk bileşiğinin seçimi sayesinde lastik sırtının aşınma direnci ve kendi kendini temizleme özelliği en üst düzeye çıkarılır. Tabanlar, sürüş sırasında daha yüksek hassasiyet sağlamak için özellikle vites kolu ve fren alanlarında asimetrik bir tasarıma sahiptir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR