Dainese Smart Jacket Kadın Motosiklet Airbag Yelek (DNS-2D20024.620)

Marka : Dainese
Fiyat : 31.990 TL(KDV Dahil)

Dainese'nin MotoGP™'de kullandığı D-air® airbag teknolojisi artık herkes için!

Dainese The Smart Jacket ile D-air® teknolojsine montunuzun türü, motosikletinizin türü ne olursa olsun sahip olursunuz. The Smart Jacket motosiklet bağlantısı gerektirmeyen, giysinizden tamamen bağımsız bir akıllı cekettir. Üstün teknolojiyle üretilen koruma performansının yanı sıra nefes alabilen yapısı ile sürüş performansınızı etkilemez ve kolayca katlanarak rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Herkes için ve her kullanım için üretilmiş akıllı ceket.

The Smart Jacket tam anlamıyla gerçek bir koruma ekipmanıdır. Herhangi bir kıyafetle, üzerine veya içine giyilebilir; her motosiklet ve her sürücü için kusursuz bir cekettir. Erkek ve kadın Modelleri olmak üzere, her iki tür için 6 farklı bedeni mevcuttur.

Nerede ve nasıl olursa olsun, yanınıza alın!

The Smart Jacket'ı giydiğinizde ne kadar pratik olduğunu göreceksiniz. Her türlü hava koşulunda sürüş performansını etkilemeden profesyonellerin sahip olduğu koruma düzeyine erişeceksiniz. Mükemmel havalandırması sayesinde sıcak havalarda ve yağmura karşı dayanıklılığı sayesinde son derece konforlu bir şekilde seyahat edebilirsiniz. Kolayca katlanabilir olduğu için bir sırt çantasında taşıyabilirsiniz. The Smart Jacket ile her zaman en yüksek korumaya sahip olacaksınız.

Dainese teknolojisi ve konforu bir arada.

Kullanım kolaylığı The Smart Jacket'ı benzersiz yapar. Bu benzersiz ve üstün korumaya sahip olmak için sadece ceketi giymeniz yeterlidir, hiçbir bağlantı gerektirmez. Uzun ömürlü bataryası sayesinde şarj etmeden 26 saatten uzun süre kullanabilirsiniz. Hava yastıklarının açılması durumunda tek yapmanız gereken, yetkili bir satıcıya götürerek, karmaşık bir işleme maruz kalmadan ve uzun süre beklemeden iç korumasını değiştirmek olacaktır.

MotoGP™ airbag teknolojisi, herkes için bir cekette.

The Smart Jacket, Dainese'nin 25 yılı aşkın süredir, yollarda yaptığı araştırma ve geliştirmelerle ürettiği Dainese D-air® teknolojisine sahiptir. Karmaşık algoritması sayesinde, tehlikeli durumları otomatik olarak tanır ve gerektiği an etkinleşir. Kullanımı çok kolay ve maksimum koruma seviyesi sunar.

Sırt koruyucu kullanmadan daha fazlasına sahip olun.

The Smart Jacket, sahip olduğu D-air@ hava yastığı Sistemi ile sürücünün sırtını ve hayati önem taşıyan alanları korur, sert kabuklu koruyucu ekipmana ihtiyaç duymadan yüksek şok emme kabiliyeti sayesinde yolculuğunuza güven katar. Koruma büyüklüğü örnek verilecek olursa 7 adet sırt koruyucuyla eş değerdir ve kısıtlama olmaksızın tek bir sırt koruyucudan ve göğüs koruyucudan daha fazla geniş bir yüzeyi kaplar.

Sürücüler için bir kalkan.

The Smart Jacket'ı eşsiz kılan süphesiz ki sahip olduğu Dainese'nin patentli hava yastığı teknolojisidir. Özel yapısı ve mikro flamentleri, hava yastığının her noktaya aynı seviyede koruma sağlamasına ve kontrollü bir şişmesini sağlar. The Smart Jacket aşınmaya karşı dayanıklıdır ve gövdesi üzerinde sert kabuk kullanılmamış, sertifikalı tek hava yastığı korumasıdır. Güvende hissetmenin gerçek özgürlük olduğunu anlayacaksınız. 

Gerçek akıllı koruma.

The Smart Jacket'ın için yer alan beyin, motosiklete herhangi bir bağlantıya gerek duymadan tehlikeli durumları otomatik olarak algılayan ve sürücüyü korumak için hemen devreye giren kontrol ünitesidir. Her zaman doğru ve gerektiği anda çalışır. Sizin için maksimum güvenliği sağlamak için düşünen ve harekete geçiren bir beyin.

Daima sizinle hareket eden bir koruma kalkanı.

The Smart Jacket'ın içindeki beyin, sürücünün çevresindeki her şeyi algılar ve analiz eder. 7 adet sensörü mevcuttur ve saniyede 1000 veri işler. Karmaşık algoritması ile highsiders ve lowsiders adı verilen kaza tiplerinde (ön veya arka lastiklerin çekiş kaybettiğinde veya aniden çekiş kazandığında meydana gelen, motosikletin alttan kaymasına neden olan kaza tipleri) veya başka araçlarla meydana gelen kaza durumlarında tehlikeleri hemen algılayarak hava yastığını aktive eder. The Smart Jacket ile sadece yola odaklanın, güvenliği ona bırakın.

Etkili koruma için tonlarca veri.

The Smart Jacket'ın sahip olduğu Dainese D-air® teknolojisi, 25 yıldan fazla süren araştırma ve geliştirmelerin bir ürünüdür. Bu benzeri görülmemiş miktarda veri eşsiz bir koruma ekipmanı oluşturmayı mümkün kılmıştır. Yüz binlerce deneyim içeren bir beyin gibi işleyen, ne yapacağını ve ne zaman çalışacağını her zaman bilen bir organizma gibi çalışan bir koruma ekipmanı.

Benzersiz, çok yönlü hava yastığı performansı.

The Smart Jacket maksimum koruma sağlar. Bu yelek sayesinde hayatınızı tehlikeye atmadan, iki tekerin üzerinde güvenli bir şekilde seyahat edebilirsiniz. Hafif, havalandırma performansı yüksek, katlanabilir ve suya dayanıklıdır. Başka bir montla giyilebilir ve MotoGP™ şampiyonları tarafından kullanılan Dainese D-air® akıllı güvenlik Sisteminin güvenliğini sunar. Hava yastığı artık tam anlamıyla herkes için...

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR