Midland K10 Bluetooth İnterkom (MIDLAND-C1624)

Marka : Midland
Fiyat : 1.590 TL(KDV Dahil)

En yeni Bluetooth 5.2 teknolojisiyle donatılan Lokui K10, istikrarlı ve güvenilir bir bağlantı sağlayarak her yolculukta kusursuz bir deneyim sağlar. İleri teknoloji ve sade tarzın mükemmel birleşimi, bu cihazı kaskınıza entegre edildiğinde inanılmaz derecede ince ve görünmez kılar.

MIDLAND CONNECT uygulaması aracılığıyla web tabanlı radyoya erişerek hareket halindeyken eğlence seçeneklerinizi genişletebilirsiniz. Şarj için C Tipi soket, hızlı ve rahat bir bağlantı sağlarken gürültü bastırma filtresi, en gürültülü durumlarda bile kristal netliğinde ses kalitesi sağlar.

Aramaları yönetin, akıllı telefonunuzdan en sevdiğiniz müziği dinleyin ve Google Haritalar veya Apple Haritalar gibi uygulamalar aracılığıyla GPS yol tarifleri alın; bunların tümünü dikkatinizi yoldan ayırmadan yapın. Sekiz saatlik güçlü pil ömrüyle Lokui K10, motosiklet iletişimleriniz için son derece güvenilir ve emniyetli bir süre sağlar. Sürüş sırasında akıllı telefonunuzu kaskınıza sokmak gibi yasa dışı ve tehlikeli uygulamalardan kaçınarak aramaları güvenliğinizden ödün vermeden yanıtlayın. Kendinizi yüksek kaliteli stereo ses deneyimine kaptırın ve hoparlörlerin inanılmaz ince kalınlığı (yalnızca 7 mm) sayesinde maksimum konforun keyfini çıkarın.

KUTUDA NE VAR?

  • 2 hoparlörlü ve entegre mikrofonlu stereo kulaklık,
  • Hoparlörler için 2 cırt cırtlı bant,
  • USB şarj kablosu
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR