Puig 20646J Yamaha MT-021 Matt Black Koruma Demiri (PUIG-20646J)

Marka : Puig
Fiyat : 9.593 TL(KDV Dahil)

Barselona'da tasarlanan ve üretilen Puig motor spoyleri, motosikletinizin hatlarına ve hacmine mükemmel uyum sağlar. Daha aerodinamik bir hacim ve sürüş sırasında dengede iyileştirme sağlamak için sanal rüzgar tünelinde test edildiler, bisikletinizin alt alanını olası darbelerden, kirden vb. korurlar.

En yüksek teknolojilerle üretilen bileşenleri, darbelere ve UV ışınlarına karşı oldukça dayanıklı, hafif ve dayanıklı alüminyum ve/veya ABS malzemeden üretilmiştir. Plastik parçalar, kimyasal maddelere karşı davranışı iyileştiren ve ayrıca UV ışınlarına karşı tam koruma sağlayan yerleşik bir yüzey işlemine sahiptir. Bu katman, motor spoylerini boyama gereğini ortadan kaldırır. Metal destekler, korozyon önleyici işlem görmüş, dayanıklı ve kurulumu kolay 2 mm metalden yapılmıştır.

Puig motor spoyleri, motosikleti korumaya ek olarak, motosikletinize daha sportif bir karakter kazandırmak için tasarlanmıştır, bu nedenle çoğu model, bunları kişiselleştirmek için bir çıkartma kitiyle birlikte gelir.

Toplam ölçüleri 495 mm genişlik x 270 mm yüksekliktir ve mat siyah ve karbon görünümlü bir kaplamada mevcuttur.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR