Puig 20764W Clear Cam Uzatma (PUIG-20764W)

Marka : Puig
Fiyat : 2.351 TL(KDV Dahil)

Yeni 2.0 çok ayarlı vizör, "Clip-on" versiyonu, motosikletinizin aerodinamik uyumluluğunu önemli ölçüde geliştirerek rotanın tadını çıkarmak için gerekli tüm konforu sağlar. Her kullanıcının ihtiyaçlarına uyum sağlamak için sonsuz sayıda farklı pozisyona yerleştirilmesine izin verir.

Basit şekilleri, olası darbelerden kaçınmanın ve sizi sert hava koşullarından korumanın yanı sıra, sürücünün hassas bölgelerine çarpan şiddetli rüzgarları saptırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Öte yandan motosikletinizin estetik çizgisine de mükemmel uyum sağlar.

En son teknolojiyle tamamen Barselona'da tasarlanıp üretilen yeni 2.0 çok ayarlı vizör, çizilmez, yüksek netlik ve olası darbelere karşı maksimum dirençli enjekte edilmiş polikarbonattan yapılmıştır.

Yuvarlatılmış konturu maksimum güvenliği garanti edecek şekilde tasarlanmıştır ve her zaman en zorlu Avrupa güvenlik düzenlemelerine uygundur.

Vizörün ölçüleri 300mm genişlik x 130mm yükseklik, kılavuzlar arası mesafe 200mm olacak şekilde görüşe engel olmayacak şekildedir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR