Zeus ZS-1800B Gloss Carbon Kapalı Kask (ZEUS-1800B GLOSS CR)

Marka : Zeus
Fiyat : 12.390 TL(KDV Dahil)

 

n zorlu sürücüler için, ZS-1800B versiyonu güneşlik, hızlı açılan siperlik ve kalkan kilidi ile birlikte gelir. Profesyonel ve amatör yarışçılar için özel olarak tasarlanmış olup, yüksek performans, stabilite ve mükemmel uyum sağlar. ZS-1800B, fiberglas, bi-kompozit ve tam karbon olarak mevcuttur.

 

Havalandırma

ZEUS Soğutma Sistemi, yarışçılardan ilham aldı ve en üst düzey yarış koşulları için tasarlandı. Altı ön hava deliği sayesinde hava akışı, EPS'deki derin hava kanallarıyla aynı hizada olan öndeki hava deliklerinden geçer ve ayarlanabilir spoylerin yakınındaki devasa arka egzoz deliklerinde sonlanarak benzersiz bir soğutma etkisi sağlar.

Havalandırma mekanizması ayrıca yağmur damlalarının, tozun, böceklerin ve kayaların kaskın içine girmesini önlemeyi amaçlamaktadır.Verim

W şeklindeki siperlik, kıvrımlarının çevresinde ince bir çerçeveyle çevrilidir ve bu çerçeve, kaskın içine su girmesini önlemek için ön kısmındaki lastik bir trim çizgisiyle ilişkilendirilir.

Verim

Nihai olarak yarış için olan ZS-1800B, 8 derecelik daha geniş bir üst görüş alanı olan 2D vizöre sahiptir. Vizörü gürültüden koruyan ve su ile havanın kaskın içine girmesini önleyen Vizör Kilidi ile ilişkili yaylı vizör sistemi.

Hava tünelinde test edilen Ayarlanabilir Arka Spoyler, aerodinamik etkiyi güçlendirerek kaskı yüksek hız ve güçlü rüzgar basıncı altında dengeler.

Astar

İç dolgu, nefes alabilen tekstillerden yapılmış, iyi nemlendiren, anti-alerjik ve koku önleyici kumaştan yapılmış 5 adet iç astar ile donatılmıştır. Ek olarak, iç astar da çıkarılabilir ve yıkanabilir ve aşırı koşullar altında titreşimi azaltan güçlendirilmiş kalın dolgudan yapılmıştır. Yanak pedlerinin yalnızca tek bir çekişte çıkarılmasına izin veren acil durum çektirme dahildir.

 

Teknoloji

Çift vizörlü ZS-1800B her iki vizörde de UV 400 koruma sağlayarak göz yorgunluğunu ve cilt hasarını önler. Ek olarak, polikarbonat siperliği bir kilit, hızlı açılan, çizilmez teknoloji ile donatılmıştır ve darbelere karşı inanılmaz derecede dirençlidir ve sürücü için yükseltilmiş bir koruma sağlar.

Çoklu Yoğunluklu EPS, sadece darbe emme kabiliyetini arttırmakla kalmaz, aynı zamanda diğer modellere kıyasla çok hafif olmasını da mümkün kılar.

Ayarlanabilir Arka Spoyler sayesinde, sürücü açıyı ihtiyacına göre ayarlayabilir, kas gerginliğini azaltır ve performansı artırır.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR