Zeus ZS-218A Matt Black Açık Kask (ZEUS-218 MATT BLK)

Marka : Zeus
Fiyat : 3.390 TL(KDV Dahil)

Eşsiz bir tasarıma sahip ZS-218, eski ve yeniyi tek bir kaskta birleştiren cüretkar ve yeniliklerle doludur. Üstünde paslanmaz çelik bir dokunuşla gelir ve dış astarda klasik kahverengi deri ile birleştirilmiştir.

Havalandırma

ZEUS Buzlu Havalandırma Sistemi, sürücünün kafasının her iki yanından 180 derecelik bir tazelik açısını kaplayan, gövdede 12 delikten oluşur. Havalandırmaları, vizörün yan plakasında bulunan mekanizmada basit bir dönüşle bağımsız olarak kapatılabilir. Ayrıca, bu benzersiz model, 12 havalandırma deliğinin tamamını ve 6 derin EPS hava kanalını yukarıdan aşağıya kaplayan net paslanmaz çelik ile iyi bir şekilde tamamlanmıştır.

Verim

W şeklindeki siperlik, kıvrımlarının çevresinde ince bir çerçeveyle çevrilidir ve bu çerçeve, kaskın içine su girmesini önlemek için ön kısmındaki lastik bir trim çizgisiyle ilişkilendirilir.

Astar

ZS-218 çıkarılabilir ve yıkanabilir iç astar, kıvrımlarında ve orta astarında klasik bir kahverengi deri dokunuşuyla birlikte gelir. Bej örgü kumaş ayrıca bu klasik ama yenilikçi model için ısının dağılmasına ve güzel bir ton eklenmesine yardımcı olur.

Teknoloji

ZS-218 vizör, UV 400 korumasına sahiptir ve kullanıcıların gözlerinin yorulmasını engeller. Tokalı kayış, yüksek ZEUS kalitesini sağlamak için çift takviyelidir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR