Zeus ZS-811A AL6 Matt Black White Red Kapalı Kask (ZEUS-ZS811A MB/AL6 WR)

Marka : Zeus
Fiyat : 3.590 TL(KDV Dahil)

Özelliklerini maksimum seviyeye yükselten ZS-811A, olağanüstü bir performans için sırtında bir spoyler barındırıyor. Rahat bir sıcaklık ve mükemmel bir uyum sağladığı düşünülen ZS-811A, yüksek kalite ve teknoloji arasındaki mükemmel dengedir.

 

Havalandırma

V şeklindeki havalandırma, istenmeyen malzemelerin girmesini önlemek için rüzgarı beş ayrı kanala yönlendirmek üzere tasarlanmıştır. Artırılmış şekil yüksekliği yalnızca görsel görünümü iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda hava akışını da iyileştirir. Arka üçgen havalandırma şekli, sportiflik ile yeni moda tasarım sergileyen siyah parlak süslemeyle dekore edilmiştir.

Verim

Tasarlanan ZS-811A düzeneği, aerodinamik performansı en üst düzeye çıkarır ve titreşimini azaltır. Yaylı mekanizma, su ve rüzgarın kaskın içine girmesini önleyen ve ayrıca dış sesleri azaltan mükemmel hava geçirmezlik sağlar. ZS-811A, yüksek performans ve minimum rüzgar direnci sağlamak için Rüzgar Tüneli'nde test edilmiştir.

Astar

3 parça çıkarılabilir ve yıkanabilir iç astardan oluşan ZS-811A astar, altı farklı kumaş malzemesi ve kombinasyonu kullanarak mükemmel koruma ve rahatlık sağlar

Teknoloji

ZS-811A, aşırı koşullar altında yükseltilmiş bir performans için bir spoyler içeriyor. Spoyleri polikarbonattan yapılmıştır, daha hafif ve olağanüstü aerodinamik görünüm. UV ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayan tek UV 400 vizör ile donatılmıştır. Sadece yüksek performansın görsel bir izlenimini yaratmakla kalmayan, aynı zamanda yapısal bütünlüğü de iyileştiren, yüksek darbe direncine sahip polikarbonat siperlik. ZS-811A, su geçirmez kaplamaya daha fazla sızdırmazlık sağlamak için yaylı vizör mekanizmasıyla birleşen iki lastik kaplama kullanıyor.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR